Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Mindegyiknek megvan az elönye és a hátránya.
DCS szép és van VR támogatása több gép repülhető .
DE BMS-ben még mindig valahogy azt érzem, hogy él az egész mindenki megy a dolgára és teszi amit tennie kell nélkülem is.
DCS-ben meg magányosan érzem magam ha nem rádiozok akkor se szol hozzám a kutya sem és csak egyetlen cél van amit a mission készitöje lerakott, ha sikerül mindenki kilöni vagy elmész a veszély zünábol akkor akár mürepülhetsz is, senki nem fog zargatni.
BMS-ben meg akár a saját reptéred felett is rajtaduthetnek mikor leszállni készülsz. és nem mellesleg nem árt ha rádiozol.
Meg a DCS-nél most egy kicsit felemás érzésem van az uj felhökkel is. néha nagyon jol néznek ki, de valahogy mist meg tul sok lett ha felemelkedsz 3000m fölé már alig látsz a földből valamit mert mindenhol felho van , füleg ha mind a két réteg fölé mész. és általában mindig 2 réteg van.
A felök alatt az felhök árnyékában meg olyan mintha mindig éjszaka lenne vagy legalább is viharfelhök olyan sötét van.
Tudom, lehet állitani a felhök rétegmagasságát meg a preseteket, de eddig csak olyat láttam ahol ez volt, hogy full felhö mindenhol.
Persze izlések és pofonok , ez csak az én meglátásom.