53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-

Nekem Win10 van, és tökéletesen fut rajta minden. Falcon 4.0 install, BMS install és a BMS segédprogramok is (a Weapon Delivery Planner-t és a Mission Commander-t használom rendszeresen). -
falcon66 #52164 Abban kérném a segítségeteket hogy nekem most a Windows 7 van feltelepitve de ahhoz sajnos nem igazán van frissítés, úgyhogy most azon dilemmázom hogy a Windows 10 et telepítsem e föl azon fog e futni a BMS 4.35 mert Falcon 4.0 át a stremmen töltöttem. Segítségedet illetve segítségeteket előre is aköszönöm szépen! A VGA t most cseréltem ki MSI 1050TI GAMING 4Gre
-
falcon66 #52163 Abban kérném a segítségeteket hogy nekem most a Windows 7 van feltelepitve de ahhoz sajnos nem igazán van frissítés, úgyhogy most azon dilemmázom hogy a Windows 10 et telepítsem e föl azon fog e futni a BMS 4.35 mert Falcon 4.0 át a stremmen töltöttem. Segítségedet illetve segítségeteket előre is köszönöm szépen! -
beci43 #52162 win 10 1909. Nálam 20H2, nem tudom pontosan melyik verziószám, de a legfrissebb. Tavaly még elindult nálam is. -
A másik gépen melyik win10 verzio volt? vagy mi volt a különbség köztük, hogy ott elindult? lehet a win10 frissités megoldaná a gondot.
Amugy steamesnél is olvastam az értékelésnél ,hogy valakinek nem indult a telepito, de a gog-osra nem olvastam ilyet. -
Maverick képernyő jobboldalán van az indítási zónát jelző függőleges csík, amikor a > jel eléri, onnantól lehet indítani (ideális esetben 5-6 mérföldre megy el, közel kell menni). -
beci43 #52159 Nem a telepítővel van a gond, mert másik gépen kipróbáltam, elindul. ( Szintén Win 10, de még a 1909 verzió)Vedd meg a GoG vagy a Steam verziót, azzal állítólag nincs gond. Én elengedtem, mert nem vagyok hajlandó többet áldozni rá. "99-ben megvettem 9990-ért, akkoriban azért szép pénz volt érte. Ha gondolod, tégy egy próbát.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2021.04.22. 07:30:47 -
falcon66 #52158 Köszönöm szépen a segítséget, egy kérdésem lenne még, az indítási távolságra vonatkozó jelzést ill adatot hol találok -
moho79 #52157 És egyébként arra van megoldás, hogy telepíthető a Falcon 4.0 Win10-re? Nekem el sem indul a telepítő. -
ha kiválasztod a mawericket, power on , 2 percet várni mig bemelegszik, befogni a radaon a célt, majd a kupakot ledobod a rakétárol alapbol U billentyű, majd a kijelzön kiválasztod a célt rögzited, ha villog a célkereszt akkor nincs befogva a cél.
Ezután márcsak meg kell várni, hogy inditási távolságba érj. -
falcon66 #52155 Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy a BMS 4.33 1ben a Maverick tréning során amikor az FCR ben befogom a célt a jobb oldali MFD n is rögzítés a Weapon módban aztán amikor elindítom a rakétát az út felénél leesik. Ha Weapon módban az MFD bal felső sarkában megnyomom A BGST és utánna indul el a rakéta akkor is ez a helyzet. A neten már nézegettem videókat de sajnos angolul nem igazán tudok. Úgyhogy ebben kérném szépen a segítséget hogy, hogyan kell helyesen használni.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
regisztrálni kell a forumra ahogy a legtöbbnél, csak itt személyesen fogja az admin engedélyezni a belépést eöször ez beletelik pár napba.
Ezután már szabad hozzáférésed van mindenhez a forumon, de érdemes egy postot megejteni a megfelelő topicba, hogy ne töröljenek inaktivitás vagy nulla hsz miatt.
Ez egyfajta szürö a botok ellen. de egy hsz elég , hogy ne legyen törölve a regisztráciod.
De ha nem akarsz regisztrálni akkor TOM alább betette a torrent linket ahonnan leszedhető a telepitő. De az eredeti Falcon 4.0át is be kell szerezni (steamrol, GOG), hogy fel tudd telepiteni és müködjön. telepités után is fenn kell a gépen maradni még akkor is ha nem használ belöle semmit, mert minden inditásnál ellenörzi a meglétét. DE 600mb a mai világban nem nagy ügy. -
moho79 #52153 Egyébként a BMS telepítő, hogy szedhető le? Jól értem, hogy postolgatnom kell az oldalukon és akkor lesz hozzáférésem? :) -
Mindegyiknek megvan az elönye és a hátránya.
DCS szép és van VR támogatása több gép repülhető .
DE BMS-ben még mindig valahogy azt érzem, hogy él az egész mindenki megy a dolgára és teszi amit tennie kell nélkülem is.
DCS-ben meg magányosan érzem magam ha nem rádiozok akkor se szol hozzám a kutya sem és csak egyetlen cél van amit a mission készitöje lerakott, ha sikerül mindenki kilöni vagy elmész a veszély zünábol akkor akár mürepülhetsz is, senki nem fog zargatni.
BMS-ben meg akár a saját reptéred felett is rajtaduthetnek mikor leszállni készülsz. és nem mellesleg nem árt ha rádiozol.
Meg a DCS-nél most egy kicsit felemás érzésem van az uj felhökkel is. néha nagyon jol néznek ki, de valahogy mist meg tul sok lett ha felemelkedsz 3000m fölé már alig látsz a földből valamit mert mindenhol felho van , füleg ha mind a két réteg fölé mész. és általában mindig 2 réteg van.
A felök alatt az felhök árnyékában meg olyan mintha mindig éjszaka lenne vagy legalább is viharfelhök olyan sötét van.
Tudom, lehet állitani a felhök rétegmagasságát meg a preseteket, de eddig csak olyat láttam ahol ez volt, hogy full felhö mindenhol.
Persze izlések és pofonok , ez csak az én meglátásom. -
:DDD Vicces ez a kep. Azert a DCS-s F-16 ota nem nagyon inditottam mar a gepemen a BMS-t, de lehet ezzel vannak meg igy egy paran. -
Hát a CD-nek is van lejárati ideje sajnos, van, hogy egy idő után megváltozik a felülete és nem tudja olvasni a meghajtó.
Ezért szokták javasolni, hogy idönként ujra kell másolni a lemezeket , de a mai világban vagy pendrivra vagy felhőbe kell feltolni , hogy ezt kiküszóboljuk.
Persze azoknak is megvan a hátránya , de legalább a fizikai behatásoktol kevésbé érzékeny.
MEg amugy a DCS mellett is meg lehet azért nézni mást is :P
-
beci43 #52149 Kemény forint összegekért vettem meg még '99-ben, nincs kedvem újabb összegeket költeni rá. Net keretrendszert is próbáltam. Az az érdekes, hogy tavaly még fel tudtam rakni, valszeg aa Win 10 újabb frissítései kavarnak be. Még próbálkozom, ha nem megy elengedem. Úgyis a DCS-vel játszom, maradok annál.
Köszi hogy segíteni próbálsz!
-
dx vagy net keretrendszer telepités ? esetleg, nem tudom, hogy honnan van meg, de ha az alább emlitett helyekról van, akkor akár ott is lehetne érdeklödni a supportnál, mert attól, hogy nincs már meg a kiadója, attól még csak ugy árulhatnák , hogy müködik.
ha steames akkor le lehetne tölteni ujra vagy a fájl ellenörzést végigtolni rajta.
vagy warezbol megszerezni ujra, mert azt viszont nem nézi, hogy honnan van, és mivel használni sem kell, ezuért ha nem töröd attül a fájlok ott lesznek. -
beci43 #52147 Köszi. Megvan az eredeti, csak épp nem tudom feltelepíteni, egyszerűen üzenet nélkül leáll a telepítője. Próbáltam már kompatibilis módban is, úgyse indul. -
Fel kell telepíteni egy eredeti Falcon 4.0-át, és BMS install után is fent kell hagyni.
A BMS csapat csak úgy kapta meg a falcon moddolásának jogait, hogy a 4.33U1-tól kezdődően már nem csak a régi falcon.exe-t keresi a gépen, hanem tényleg ellenőrzi, hogy a Falcon 4.0 a gépre van-e telepítve. Semmit nem használ abból a mappából, de ez kellett a jogokhoz. A korábbi installereket megosztani sem szabad már.
Ha nincs eredeti falconod, akkor GOG-on vagy Steamen megvehető pár euróért. -
beci43 #52145 Nálam ezzel leáll a telepítő.
Tudnátok ebben segíteni?
Utoljára szerkesztette: beci43, 2021.04.18. 15:14:57 -
A benchmark szerint 3x gyorsabb a mostani kártyádnál, ugyhogy jónak kell lennie meg az már dx12es és biztos , hogy megy vele a játék, mert nekem is ilyen van a laptopomban .
-
A 1050 Ti is jónak tűnik 
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2021.04.17. 16:32:52 -
falcon66 #52142 Üdv!
MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit (GTX 1050 Ti 4GT LP vagy MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit (GTX 1050 Ti GAMING X 4G -
falcon66 #52141 Üdv!
CPU #1 Intel(R) Core(TM) i5-4590 CPU @ 3.30GHz, 3300 MHz
CPU #2 Intel(R) Core(TM) i5-4590 CPU @ 3.30GHz, 3300 MHz
CPU #3 Intel(R) Core(TM) i5-4590 CPU @ 3.30GHz, 3300 MHz
CPU #4 Intel(R) Core(TM) i5-4590 CPU @ 3.30GHz, 3300 MHz
Memória 8GB DDR3 -
A kérdés, hogy mennyi pénzt szánsz rá és mit lehet kapni. Meg hogy milyen gépbe tennéd bele?
A Geforce GT 430-tól GTX 630-ig vannak a DX11-es kártyák, GTX 640-estől fölfelé már Dx12-est is támogatják. A számozással viszont vigyázni kell, nvidiánál az első szám az architektúrát jelöli, az utolsó kettő pedig a viszonylagos sebességet. Egy 680-as sokkal gyorsabb mint egy 710-es pl. De egy 640-es kb ugyanannyit tud, mint a 260-as. Ha kinézel egy kártyát, a UserBenchmark-on érdemes ellenőrizni, hogy általában az sebességben hol helyezkedik el a mostanihoz képest. Ha a pontos gyártót és típust nem is találod meg, a chipset sebessége azért sokat elárul.
Én 660-as környékén nézelődnék, annál gyorsabb kártyákat valszeg a géped amúgy sem hajtana ki rendesen, ha a videokártyával egy időben volt vásárolva. A 660-as pl 3x gyorsabb lenne mint a 260-as. De arról fogalmam sincs, hogy itthon mit és mennyiért kapsz ezekből, főleg, hogy boltban, garanciával mi a helyzet.
-
falcon66 #52139 Üdv!
Nincs
Valóban igazad lehet úgyhogy VGA csere lessz ezt a kártyát még ha jól emlékszem 50.000 ért vettem 2010 ben. Abban kérném szépen a segítséget hogy te milyen illetve melyik VGA t ajánlanád.
Segítségedet előre is köszönöm! -
Nem akarok a te kontódra ötletelni, de a GTX 260-as nekem gyanús, hogy csak Dx10-et támogat. Az, hogy a gépre telepítve van a Dx11, az még kevés, a kártyának is támogatnia kellene. A dxdiag display fülön a feature levels sorban miket ír ki? Magyar Win10-nél ez "képernyő" fül, és "szolgáltatás szintjei" sor. Ott van-e 11_1, 11_0?
-
falcon66 #52137 Üdv
de nekem a gépbe nem integrált kártya van ,és a futtatásban a dx diag beírásakor dx11 verziót ír ki.A VGA N Vidia GTX 260 az op rendszer win 7 .Akkor cseréljem le a VGA kártyát vagy az op rendszert win 10 re.Szerinted mi lenne a jobb megoldás -
Nem ismerem ezt a hibát, de amit találtam róla fórumon, az sajnos nem néz ki túl jól. Laptopon, integrált kártyáknál jött ez elő, amik nem tudtak Dx11-et futtatni (4.35-ben jött a Dx11). Nem olvastam semmilyen működő megoldást rá. Lehet, hogy mégis csak a 4.34-et kellett volna felraknod.
-
falcon66 #52135 üdv!
Sikerült feltelepítenem a BMS 4.35 öt + a U1 frissitést . de amikor inditom a játékot ezt írja ki Could not create device on adapter és ilyenkor mi a teendő?
Segítségedet előre is köszi -
A 4.35 Installhoz nem "kell" leszedni a korábbi változatokat, de tény, hogy utána nem sok szükséged lesz rá (4.35 teljesen külön mappába települ). A logbookot viszont mindenképp érdemes átvinni, hogy a pilótád egyéni statisztikáját tovább vigye (user\config mappából minden fájl, ami a pilótád nevét viseli). A controls-t és a conf.ini-t viszont most ne másold, újat érdemes csinálni, mert jó pár dolog változott bennük, és 4.35-höz a korábbi missionok sem használhatóak, csak ha mission commanderrel átkonvertálod őket.
Falcon BMS oldalán vannak fent a legfrissebb verziók. Ezt a topikot látod? Forum: Releases & Updates
Ha nem tudod megnyitni, akkor regisztrálni kell, és megvárni amíg elfogadják, utána tudod használni a fórumot. Ez néha sokáig tart, és a spam mappát is kell figyelni, nehogy oda menjen az aktiváló e-mail. A fórumra regisztrálni mindenképp érdemes, ha másért nem Arty's Hot List miatt, BMS-hez készült modok és kiegekből válogatás, mik azok amik tényleg jók és hasznosak.
De addig is innen leszedheted a 4.35 és 4.35U1 torrent fájlt (a legális terjesztés is ezt a torrentet használja): 435+U1_install
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2021.04.16. 11:57:34 -
falcon66 #52133 Üdv!
Köszönöm szépen a segítséget!
Akkor ha jól értem akkor a 4.34 uninstal, 4.35 letölt és telepítés.
Légyszíves add már meg a címet hogy honnan tudom letölteni.
Segítségedet előre is köszönöm!! -
ha már mindenképp telepiteni akarsz akkor sztem érdemesebb a 4.35 öst felrakni , ez a leujabb verzio és hozzá az elso javitást is.
igy kompatibilis lesz , ja multizni is akarsz.
DE amugy ugy tudom, hogy uj telepités kell, elég sok minden változott a verziok között, meg persze az sem minegy, hogy mit töltöttél le, csak a updatet vagy a teljes instalt ami magába foglal mindent. -
falcon66 #52131 Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Azzal kapcsolatban érdeklődnék, hogy ha a BMS 4.34 et akarok telepíteni akkor azt ugyanabba a könyvtárba telepítse ahova a 4.33 át vagy a 4.33 uninstal aztán csak azt -
Razor18 #52130 ...a Nose Wheel Steeringet BEkapcsolni, gondolom... 
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2021.04.14. 19:23:38 -
Üdv.
Én nem használom az eredeti kiosztást, de ha pl ennek hinni lehet, akkor a kerékfék a [K] billentyű, a forduláshoz az NWS-t (nose wheel steering) kell kikapcsolni, ami pedig a [Shift]+ [-] (jobb shift mellett ami van) gomb. -
falcon66 #52128 Sziasztok !
Abban kérném a segítségeteket hogy a BMS 4.34-ben a landolás után milyen bill.kombinációval tudom fékezni a gépet,illetve a jobra illetve balra történő forduláshoz mi a kombináció.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Nem lehetett rossz, de egy kicsit kevésbé adja vissza ez a klip, hogy mekkora mozgolodás volt a légtérbe és alatta. -
Most véget ért PvP kampányról egy kis clip: