• repvez
    Az Nvidia drivere csak enynit mutat :
    3d beállitások
    Semmi egyebet.
    Közbe megtaláltam az inteles driver programját is, ott megtaláltam ezt az egyéni képméret csusztkát. De érdekes, hogy akkor van pont teljes méret a TV-n amikor a csuszkák 82% on vannak.
    DE ha pixelre állitja a képet a windows akkor ha be van állitva a nativ pőixel felbontás a monitoron és a TV-n is akkor hogy nem tudja teljesen nativ felbontásba megjeleniteni a képet?
    De ha meg igy csuszkával igazitom ugy meg már nem nativ a felbontás.

Igen ezt meg is értem, hogy nem egyszerű egy UI-t lecserélni, de ha 4.33ig működött rendesen az, hogy teljes képernyőn jelent meg az UI is mindegy mekkora felbontása volt a kijelzőnek, akkor ezt miért kellett most bántani , hogy már ne is lehessen igy használni. Mert beállítható, csak akkor nálam elmegy a hang. elnézném én az UIU-t 800x600 ban is, de legalább látnám mi hol van .

A TV-re tegnap jött ki uj softver, elötte meg talán novemberben. azzal nem lehet gond. Max az kavarhat be, hogy egy HDMI kimenet van , de 2 VGA osztozik rajta. mert a APU+dedikált GPU van a gépben , igy egy HD 630 és egy 1050ti váltogatja egymást a desktopos alkalmazásoknál a intel a 3d progiknál az nvidia megy.

Igen a tesztekben mindenről mesélnek csak arról nem amivel az átlag felhasználó szembe találhatja magát , sokszor csak kicserélik a cikkben a tesztalany nevét és minden mást ugyhagynak .
    A régi alaplapomnál jártam én is hasonloan, hogy direkt olyan alaplapot vettem, amin van optikai hang kimenet a 7.1es hangkártyával. hogy csak egy kábelt kelljen elhuzni az erősitőig és akkor mehet a házimozin minden hang.
    Csak anynit felejtettek el leirni, hogy az optikain csak stereo hangot ad ki, és a térhang csak az analog RCA-kon . igy hiába volt 7.1es a hangkártya az erősitö csak stereobol keverte ki dolby PL2es térhangzásra.