Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Ma kiprobáltam ujra , nem tudom, hogy a driverben vagy a windowsban állitottak valamit, de most érdekes modon, szinte minden ugyan ugy maradt kiterjesztett modban mint clone modben.
Pedig csak azt állitottam be, hogy több monitoros kiterjesztett verzio legyen , nem állitottam semmit se a tálcán.
Igy be tudtam állitani mindegyik kijelzönek a nativ felbontását és a tálca is látszódik mindegyiken.
Viszont amit még nem sikerült beálliutani, hogy valami oknál fokba hiába van a nativ felbontás beállitva a TV-n nem fedi le a teljes kijelzőt, jobbrol és balrol van vagy 2cm es fekete rész és alul felul meg egy fél centi lelög , igy a tálcán az órának csak a felso felét látom és fent is az ablakon bezáró X 3/4ét.
A HD630as drivert nem találom hol lehet megnyitni, mivel az integrálva van a CPU-ba az NVIDIA driverben meg csak a 3d beállitások vannak semmi más.
A BMS-ben
Elindul kisablakban most végre ki tudtam választani melyik monitorra tegye ki és melyik VGA-t használja meg mekkora felbontással. keret nélküli ablakban futtatva megmaradt a hang , de ugyan az a probléma megmaradt mint a windows esetében, hogy nem tölti ki a teljes képet.
Az UI-val nem lehet kezdeni valamit, mert igy a 4k-n még kisebb és szinte alig lehet bármit is látni belöle abbol a távolságbol ahonnan nézem, igy elég nehéz bármit is beállitani és felfegyverezni a gépet. ja és a bal felso sarokban van és nem tudom elmozgatni sem onnan.
Ennek a kiterjesztett modnak amugy még egy hátránya van számomra, hogy a TV-ról ugye átmozog az egér a monitorra , igy néha azt sem tudom, hogy hol az egérnyil és merre mozgassam , hogy visszahozzam, mivel nem látom a monitort.
Illetve ha a monitornál akarok csinálni pár beállitást akkor ott nincsenek meg az asztal ikonok.
Meg néha szülöknek szoktam képeket mutogatni , clonemodban látták, hogy kire mutogatok az egérrel a képen, de igy nem látják mivel az csak a monitoron jelenik meg amikor keresem a képeket és a képek átrakása a kiterjesztett kijelzöre utána meg én nem látom, hogy mi van a képen.
Nem tudom ,hogy miért nem lehet megoldani mostanában azt, hogy két különbözö felbontásu kijelzö is mehessen clone modban. vagy ha csak igy kiterjestve is, de legalább tukközné a teljes képet rá.