• repvez
    Ha azokra a sötét vonalakra gondolsz a gép alatt akkor az talán lehet valami kiszáradt tómeder hez hasonlitani.
    pl ilyen

Bár az igaz, hogy maga az elhelyezkedése szokatlan .

elöször azt hittem azokra a kavicsokra gondolsz amik a kép alsó köepe felén vannak, mert azok sztem egész jók , és az ilyen kis kőomlásős apro részleteket hiányolom a DCS tájon és , hogy nem látni sehol éles hegygerincet vagy sziklaszirtet, mindenhol gömbölyű lankák.

Az meg egy másik érdekes kérdés vagy részlet, hogy az a sötétebb hosszu alakzat az táj textura vagy a domb/hegy árnyéka és ha az árnyék akkor az dinamikus e vagy csak statikusan van a texturára backelve.

Ha tényleg 150-200 FT a magasság akkor az kb 50 m akkor ez alapján elég részletes talajmeshnek kell lennie ha ezeket a dombokat igy megjeleniti, de egy kicsit hihetetlennek tünik nekem, mert ilyen magasan ebből a pozicióbol kellene a gép árnyékának látszódni, ha a domborzat árnyékábol indulok ki, hogy annak akkor hátulrol kellene hogy süssön a nap, de ha a gépre nézem ott meg inkább szemből kapja a fényt, legalább is én igy látom.