• VO101Tom
    A térképek ugyanolyanok? Ne már, ezt most screenshotok alapján mondod, vagy repkedtél is rajtuk valaha? Rögtön itt van a Sinai/Izrael térkép, tök más mint bármelyik másik, én nagyon szeretem, annak ellenére, hogy az néz ki a legegyszerűbben, de nagyon sajátos hangulata van az egésznek a spéci Izraeli típusok és a térkép történelme miatt. A görög térkép is teljesen más mint a többi, rengeteg saját textúrát használ, nagyon igényesen rakták össze és pl a hadjárata is teljesen más mint bármely másik térképen. Tengerészettel támogatott partraszállások a kis görög szigeteken, sok repkedés hajók ellen úgy, hogy szembe is F16-osok lehetnek (egy régebbi, valós görög-török hadgyakorlat szituációját játssza le a hadjárat). Ott a Balkán is, ami megint tök más mint a többi. Baltic térkép, ami inkább Észak-Németország lehetne, az szerintem a legszebb és egyben a legszarabb, mert az engine-t sajnos nagyon túlterheli az a rengeteg 3D modell, de ami a térképet illeti azt sem lehet összetéveszteni mással. Vannak persze a kisebb, kevésbé kidolgozott, félkész vagy épp FF-ből összetákolt térképek, de azokkal amúgy sem repkednek sokan, azok alapján azt mondani, hogy mindegyik ugyanolyan, az nagyon nem igaz.