• Jimborg
    Sziasztok,

Köszönöm a válaszotokat sokat segít. Megnézem a videót bár az ATC-s comms ladder-el tisztában vagyok.AWACS (UHF 6) freki az megvan szoktam is használni rendesen :) főleg declare meg threat situation lekérésre, csak nehezen találom meg a bullseye pozikat:) FCR-n vagy HSD-n.Doksik megvannak nem egyszer futottam már neki az évek során, de valahogy mindíg elég száraz és sok dolgot nem értek benne azt elmegy a kedvem tovább olvasni:). A videók jobban bejönnek (4.32 es idők krause videoi még szerintem mindíg jók).
    Amúgy DEAD/SEAD- mission-nél ECM on vagy off a javasolt (sosem tudtam mi a jobb jammelni vagy nem)?

-2 failure mission után (meg pár acmi tacview nézegetés után) rájöttem hogy DEAD/SEAD-nél az időzités tényleg fontos szóval az is megvolt saját tapasztalatból.

AWACS check in/out: volt egy barcap mission ahol STPT időre megérkezésnél check in eltem és utánna nem engedett AWACS check out olni míg időm le nem járt briefing szerint, bár másfajta mission-nél valóban nem kaptam AWACS-től semmi reakciót rá.

Mission-ök szerkesztésébe még nem vágtam bele mert úgy voltam vele a gép csak jobban tudja, de lehet nem. Ennyire az RTS részébe még nem vágtam bele. Valami JSOW tutorial-t akkor majd nézek ha ennyire jó. HARM-tól nem vagyok elragadtatva 2 db per gép elég szegény pusztítást végez kell a wingman-é is és akkor sem biztos hogy az az egy SAM elhallgat aztán van belőlük 3-4 a környéken amik hamar leszednek.

Köszi a infókat multival még nem játszottam.