52965
  • skeleton
    Szerintem is ez lenne a realisztikus.
    Érdekes hogy mikor felszálláshoz gurulnak a gépek akkor ad az ATC gurulási útvonalat, leszállás után már csak azt mondja hogy gurulj vissza az állóhelyre.
    Nem értem visszafelé miért nem ad taxizási útvonalat.
    Akkor már mindegy merrefelé kolbászol a pilóta a repülőtéren?
  • repvez
    Mondjuk nem lenne rossz azért ha nem random osztaná ki az állohelyeket, mert a valóságban is vagy ugyan azt a fedezéket vagy ugyan azt az inditó zonát használja egy repszázad gépei ugyan azon reptéren.

Meg amugy is az lenne a realisztikus, hogy ahonnan indultál oda állsz vissza és akkor a következö küldetéskor onnan is indulsz .
  • skeleton
    Dehogy
    Utoljára szerkesztette: skeleton, 2020.05.12. 16:48:26
  • molnibalage83
    Nem tudok erről. Az MI kezeli ezeket, hogy ki és hol spawnol a felszállási idő alapján.
  • Razor18
    Tán babonás vagy?...
  • skeleton
    Sziasztok. Szeretném megkérdezni hogy van e lehetőség a játékban különböző állóhely kiválasztására ramp startnál? Kunsan légibázisnál megvannak a koordináták a különböző fedezékekhez, állóhelyekhez, de nem tudom meg lehet e adni hogy pld a 13-as állóhelyről induljon a küldetés.
  • VO101Tom
    Nálam a grafikai tulajdonságoknál a videokártya kétszer szerepel a lenyíló menüben, csekkold le mindkettőt.

Ha ez sem oldja meg, akkor javaslom kérdezz rá BMS fórumon, hátha más is használja ilyen konfigban.
  • repvez
    egyik opciora sem lehet 1080p nél nagyobb felbontást választanom, viszont igy ablakos modban van hang.
    Csak igy meg a kijelző negyed részén van csak a kép .
  • VO101Tom
    Hangproblémát nem tudom, 4K-hoz keret nélküli ablakban kell futtatni, akkor ott lesz a felbontásoknál a 4K is.
    Ablakos módhoz vagy csinálsz egy dedikált parancsikont a BMS-nek, a "cél" mezőben a végére odaírva, hogy -window, vagy én pl bekapcsoltam a műszer kiterjesztést a configurationban (hardware, external displays, klikk az 1. pontra), és lekapcsoltam minden műszert (launcherben a cockpit display extraction menüben), így csak az ablakos módot használom belőle.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.05.11. 20:06:19
  • repvez
    Hogy lehet a BMS-t rábirni a 4k felbontásra? nem adja be a setupban az 1080p nél nagyobb felbontást.
    Illetve még mindig nincs hangja a játéknak .
    Laptopon van és HDMI kábellel a TV-re téve elsödleges monitornak 4k-n.
    minden hang a TV hagszoróján szól, de ahogy elinditom a játékot sehol nincs hang, se a laptopon se a tv-n.
    Ha YT-on zenét játszok le és ugy inditom a játékot akkor a betültő képernyöknél visszaadja a hangot a laptophangszóróira de amikor betöltött akkor ujra a TV hangszoróibol hallom a zenét, de a játék néma marad.
  • molnibalage83
    Kabin mod.
  • molnibalage83
    Skacok, van topik...
  • repvez
    én inkább a wargame? red dragon stilusra tipellek, hogy rá lehet nagyitani egy egységre is ,de akár az egész területet fellülről stratéga szinten is vezérelhetö lesz.
  • Gundark 1 1
    A DW majdnem szim volt. Ez nem az :) Jól lehet vele szórakozni, de ennyi. Ehhez is van szovjet mod pack :) Sőt még Red Storm Rising mód is van. Önálló feladat végrehajtás, mint anno abban a játékban.
  • VO101Tom
    Dangerous Waters volt még hasonló, azzal egész jókat lehetett játszani, sajnos újabban a Steames verzió sem indul el, pedig volt hozzá egy egész nagy content pack orosz tengókkal.
  • Gundark 1 1
    Szerintem ez egy kiterjesztett Cold Waters lesz. A CW szórakoztató játék volt, még ma is előveszem néha, de a realizmushoz semmi köze nem volt. Itt lesz egy hajó vagy kötelék ami feladatokat kap, és lehet megoldani. Mondjuk egy CVN-nel ez bármi lehet :) Kérdés hogy milyen lesz egy tengóvadászat pl egy vikinggel.
  • molnibalage83
    Csináltam topikot.
  • repvez
    A kérdés itt az, hogy ez a sea shipes game az milyen alapokon épül. Sajnos nincs gameplay video, hogy ez egy körökreosztott stratékgia vagy egy real time de ha az ami a videoban van akkor az talán tartalmazhat olyan dolgokat és kis modositással átalakitható olyannak, hogy abbol valami repszim legyen.
    Gondolok itt, hogy a háttérben a mission kreator vagy akár a modelleket is fel lehet használni ha nem is lod0 ban , de akár egy lod1 vagy lod 2 szinten.
  • molnibalage83
    Ujjak keresztben.
  • VO101Tom
    Egyik sem BMS helyett van, de nem is ezért tettem be. Jó látni, hogy legalább kezdenek mozgolódni ők is. Később majd jönnek komolyabb címek is, ebben biztos vagyok.
  • molnibalage83
    A másik megy egy Panzer General klónnak tűnik.
  • molnibalage83
    Ez egy Harpoon remakenek tűnik és ilyesmi már most van, a leírásában szereplő Cold Water. Fura döntés egy ilyen fejlesztése. Mi értelmen ennek? Vajh milyen eltérés lehet a mai áramvonalasított szimulációk tekintetében...?

Van még kettő.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.05.05. 16:25:10
  • VO101Tom
    Lassan kell majd egy dedikált Microprose topic is... az első bejelentett játéka:
    Sea_Power__Naval_Combat_in_the_Missile_Age
  • molnibalage83
    Ez meg eddig elkerülte a figyelmem.
  • molnibalage83
    Korea '80s beta 2.
  • molnibalage83
    Na, az '80s tesztelése során (igaz csak TE-ben) az kijött, hogy az MI végre tudja használni a nemirányított rakétákat is. Kíváncsi vagyok, hogy hadjáratban valaha eljut-e oda bármilyen gép, hogy képes legyen ezt bemutatni...

Egy TE-ben, ha rávazarok egy HAWK állásra 3-4 db Szu-17-es vagy Q-5-ös csak buta fegyverekkel elég szépen leépítik azt. A baj az, hogy a hadjárat MI-je a kiadott változatban ezzel meg sem próbálkozik. Továbbra is buta sajnos. :(

A vörös oldali loadout tonnányi hibát tartalmaz, a legalapvetőbb dolgok sem stimmelnek sajnos a Szu-24 és Szu-17 család számára. :( a négyzeten.
  • molnibalage83
    4.34 U4.
  • repvez
    Bocs mégis volt, valahogy ez nekem kimaradt :
  • molnibalage83
    Volt felhívás? Erre nem emlékszem. Eléggé meglepne, ha külsős csinálná a videókat...
  • repvez
    A 4.33 igen, de a 4.34 eshez nem véletlenül volt felhivás, video készitésre, mert olyan normális hivatalos nem volt hozzá mint a 4.32 és a 4.33 ashoz a kiadáskor mellékeltek.
  • molnibalage83
    ????

A 4.33 és 4.34 is kapott trailert csak a 4.34 rövidebb.
  • VO101Tom
    A mostani térkép is ellátja a funkcióját, de az sosem baj ha valami szebb mint korábban volt. Változatosabb táj érhető el, ha nem csak pár tucat csempét kell ismételned az egész térképen, a domborzat, hegyvidék felbontása is lehetne jobb, és pl Izrael térképen nagyon feltűnő, hogy minden út pontosan 45 fokonként tud futni, minden város csak szögletes blokkokból van összerakva. Nincsenek benne kanyargós utak és emiatt a földi csapatok is túl egyformán vonulnak. Ezeket jó lenne fejleszteni. Hogy a városokban milyen és mennyi épületet tesznek be, az nekem nem fontos.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.04.24. 16:49:50
  • repvez
    ahogy irtam, a régebbi modellek cseréje, a tengerek nem csak statikusak , meg még ki tudja mit lehet kihozni a régi motorbol illetve, hogy mennyire akarnak már energiát belefektetni , mennyi időre készül el az uj motoros verzió.
    Az alábbi info szerint akkor egy köztes föverzió még biztos lesz mielött az uj motorral kiadnál ami remélhetüleg a 4.36 lesz és nem esetleg egy utána következő .
    A 4.34-nél főleg azért nem készült promo video,mert semmi olyan változás nem volt amit 2-3 perces trailerben be lehetett volna mutatni, mint az elözö szériákban.
  • Daniel075
    Mégis milyen vizualizációs elemeket szeretnél még BMS-ben ? Egy teljesen kidolgozott P'Yongyang-ot ? ahol aztán mit csinálsz lebombázod a helyi plázát ?
  • molnibalage83
    Ezt írta.

"I will update the 4.36 DB (won't be in 4.35)"

Lentebb írtam, hogy jan vége feb elején írta, hogy nem néhány hét, hanem néhány hónap az 4.35. Hogy mi lesz benne, arról annyit tudok, mint te. Semmit.

Az viszont meglep, hogy txt fájl átrátásít nem lehet beleszuszakolni. Fél perc...
    Én mindenesetre majd legfeljebb megmoddolom oszt csá. :)
  • repvez
    ja ez azért is érdekes, mert még 4.35 sincs. Tehát ha csaka 4.36 ba fér csak bele az azt jelentené, hogy a 4.35 már olyan állapotban van, amibe már nem turnak bele , tehát csak a kiadás elötti tesztelést végzik.
    A 4.34 nél azt mondták, hogy abban semmi jelentösebb látványos dolog nem lesz , azt majd a következő verzióban teszik.
    ÉS ahogy láttuk is, a 4.34 es tényleg nem tett hozzá jelentösen a vizualizációhoz, se uj gép modellekkel se egyébbel.A 4.35 be igérték az összes olyan modell beletételét amit radium eddig dolgozott és még talán a Hayab féléket is.

Emlékszem még a Shadow féle leakelésnél a tenger hullámzása miatti hajokon kellett változtatni, ha jol tudom ez sincs még benne a 4.34-ben.
  • molnibalage83
    Fogalmam sincs. Dee-Jay simán visszaírt, hogy a MANPAD változtatások már csak a 4.36-ba férnek bele. De majd visszaolvasom, mert a fórum most karbantartás alatt van.
  • repvez
    ez mit akar jelenteni, hogy a 4.36 már az uj motort használja vagy elötte kiadnbak még egy köztes "nagy" javitást a régire ?
    És ez egy utolsó simitás része ahol csak az adatokat finomitják, vagy még csak most állnak neki összegyűjteni hozzá az infót?
  • molnibalage83
    A srácok megint kérdeztek ezt-azt. A 4.36. DB-ben pontosabban modellezett MANPAD lesz, kevésbé lesznek halálosak. A kinematika jobb lesz, illetve egy bugra is fény derült.
  • molnibalage83
    A padlock sajnos kell ahhoz, hogy az MI-nek WVR-ben jelölj ki célokat.
    Meg van aki szédül már a TIR-től is és a monitor közel sem modellezi az emberi szem felbontását. Ördögi kör... :(