• repvez
    Mindegy , mert én rendszerint arról szoktam elmélkedni, hogy mi lehetne a megoldás amivel meg lehetne oldani dolgokat, mig te meg arról , hogy miért nem.
    Igy sose fogunk egyetérteni.

Egyébként én hol irtam mást , mint amit te is leirtál a 2d 3d közti különbségre? én is pont ezt irtam, hogy amikor 2d-ben van akkor minden olyan dolgot el lehet hagyni ami a player miatt fontos és lehet egyszerüsiteni a számitásokat vagy ritkábban számolni.hogy lényegében csak a virtuális gép helyzete és fegyverhasználata lenne , hogy amikor visszatér a 3d világban akkor a megfelelö helyen legyen és annyi fegyverrel ami maradt neki .

Igaz én nem ástam bele magam a Falcon lekivilágában, én csak használtam, bár az utobbi években sajnos ez is elmaradt, csak olvasom a forumokat és tájékozódok .

@Tom:
    Egy átlagos acmi file egy KTO-s hadjárat missionja után 400 MB körül van. Ne hasonlítsuk már a DCS picsaegyszerű missionjait ehhez.

Igen lehet , hogy 400mb egy ACMI file, mire vége a küldetésnek letárolva, de én ezt real time szinkronizáciora gondoltam, Nem tudom, mi miatt növekedett meg a 2mb/s-re a multi sávszél igénye, mert emlékszem, hogy még FFes időkben ki lehetett választani, hogy 32 vagy 64kbites feltöltést választunk ha multizni akarunk.
    Ha igaz, hogy a dinamikus kampány része nem sokat változott az alapok ota akkor milyen adatok amik pluszba jöttek be ?