Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Ezt a csúnyácska gép kommentet nem értem. Ha nem zoomolsz be 1 méterre a gépre, akkor minden gép több, mint szét, ami elsővonalas és továbbra is gyártja Radium (és Manos) sorban az új gépeket. Ennél részletesebb modellek szerintem nem kellenek egy repszimbe. Amit a DCS csinál, az kb. maszturbálás a kinézetre az erőforrások kárára. A BMS4 FB csoportban leírta egy tag, hogy csak az F-14 modul betöltése 40 sec és annyi memóriát eszik, hogy az durva.
A kabin legyen tényleg nagyon szép, mert abban ülsz. Minden másnak az a részletesség szükséges, ami a TGP, EO/IR optika és a VID+FOV kombó szerint kell. Ehhez nem kell 4096x4096-os textúrából 10 db és több ezer poligonból álló futómű. Kérdezd meg csak VO101Tom-ot erről. Ő ebből él.
Az utcaszinten letöltés és konvertálás 1:1-ben egyszerűen nem jön szóba, mert annyi objektumot még egy új motor sem bírna el din.hadjárat mellett. Még, ha le is töltenek valamit, akkor is igen sok kézimunka lenne az, hogy mit tesznek be magába az DB-be, amiből építkezni lehet. Az nem megy, hogy te az összes épületet külön textúrával és 3D modellel oldjad meg. Generikus modellezés maradna, csak sokkal szebb lenne. Elvileg. Vagy esetleg proced generálás, de akkor is objectiven belül.
Másrészt tényleg nem látni azt, hogy a jelenlegi objective rendszer kukázható lenne. Egyszerűen olyan mélyen bele van épülve az egész játékba, hogy ha kidobod, akkor kb. újra lehet írni az egész hadjárat, ATO és minden más. Azok nélkül nincs hadjárat.
Amennyire tudom lényegében majd az lesz lehetséges jobban, amit az egyik európai 3rd party helyszín túltolt. Hatalmas 3D épület mennyiség, de azok akkor is 1 db objective részei lesznek. Persze én is tévedhetek, de amit tudok az egész kód, DB hadjáratról ez ennyire alapvető az F4 számára, mint a mai földi életnek az O2. Ha nincs, akkor vége. Jöhet egy új ökoszisztéma.