• molnibalage83
    Micsoda véletlen, hogy megint csak személyeskedéssel vagy képes nyitni.
    A HT topikban is csak trollkodásra futotta már. Mikor züllöttél le ennyire...?

Ja és nem, már a DB-hez sem értek technikai szinten sajnos. skilljeim nagy része erodált a 4.32 óta és az összes régi tool gyakorlatilag halott. Az újakhoz meg nem értek. A MOD-om összes komoly változtatását edropper csinálja. Én csak az Editor gyök2 szintű használatához értek már, ami némi hackelést tesz lehetővé ötlet szinten. De már azt is edropped csinálta kiviteli szinten. A DEAD-es J-5 és H-5 is úgy készült, hogy egy láthatatlan, de nem használható ARM fegyvert tette rá a gépre edropper és ettől mágikus módon elkezdte a hadjárat motor DEAD-re is használni a gépeket. Az ötlet az enyém volt, de megvalósítani már nem tudtam.

Az MP számára csak az F4.0-es kód van meg. Vagy már az sem lehet, hogy ők is valami torrent bugyorból töltenék le. Az MP azon részlege, ami ezzel foglalkozott és a Hasbroval együtt volt 20 éve halott. Abból a korszakból olyan játékoknak sem volt meg a forráskódja a kiadott formában, mint pl. a Diablo vagy a HoMM III asszem. Durva, de ez van. Akkor az F4.0 eredeti 1.08us kódja, hogy kinél van meg? De, ha meg is van, kb. értéktelen.

Annak a kódjaiból kb. semmi nincs meg ma már a hadjáraton kívül, de az is erősen átírva. Az egy bugos szar volt több WIP dologgal, mint véglegessel.
    A huszadrangú gépek használják még talán az alap őskori FM-et vagy még azok sem. Az AFM miatt az is kuka.
    Grafika? Egy 20+ éves kód DX5/6 környezetben? Kuka.

Semmiféle értéke nincs a 20 éves F4.0-nek. Sem kód, se másolási szinten. Ha valaki pusztán carbon copy módon másolna, akkor a BMS4-et kellene indítani.

Eleve ott kezdődik, hogy a Tommonál vannak a Falcon jogok és nem az MP-nél. Vagy lemaradtam valamiről? A Steamről.

©2015 Tommo Inc. All rights reserved. RETROISM® and the RETROISM® logo are trademarks or registered trademarks of Tommo Inc. All other trademarks are properties of their respective owners.