• VO101Tom
    Egyértelműen igen. Mi rengeteget repkedünk vele, sokkal többet, mint bármilyen másik szimulátorral jelenleg, én nagyon sajnálnám, ha a fejlesztők befejeznék. Készül az új grafikai engine, új térkép engine, idővel lesz majd VR is, addig is elvagyunk a 434U3-al.

De elmondanék egy vicces esetet, pár éve, amikor a DCS Mig-15 megjelent, akkor feljött a DCS topikba egy gyerek, és azon rugózott, hogy ki az a hülye aki megvenné ezt, hiszen ugyanez a gép benne van a War Thunderban is tök ingyen, és higgyük el, ők a haverjaival kurva jó légi csatákat szoktak játszani benne, akár 16-an is egyszerre, és amennyien játszanak a WT-vel, egyértelmű, hogy ők a többség, ő nem is érti, hogy miért foglalkozik ezzel bárki. Nos, tán mondani sem kell, de qrvára senkit nem érdekelt a DCS játékosok közül, hogy mi megy a War Thunderban

Én hasonlóan érzem a BMS - DCS vonatkozásában, qrva szép a DCS grafika, de kiráz a hideg attól amit most a JF17-el műveltek, az egész üzletpolitikájuktól és az olyan bugoktól, hogy aszerint loftol az Amraam akár negatívba (!!), hogy melyik égtáj felé lövöd el! Ezt már elvileg rekord gyorsan javították is, és biztos sokan vannak akiket ezek amúgy sem érdekelnek, hogy egyáltalán hogy kerülhet ilyen bug a játékba, mennyire szkriptelt szar az egész, ha ez így működik, de nekem az ilyen dolgok teljesen elveszik a kedvem attól, hogy bármilyen online szerveren szívassam magam. Az offline missionok nem vonzanak, arra meg pláne nincs időm, hogy magamnak gyártsak küldiket. Úgyhogy azzal együtt, hogy a VR-t és a grafikát tényleg nagyon irigylem DCS-től, nekem még mindig sokkal inkább a BMS "A" szimulátor, nem a DCS.