Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
A régi tagok nagy része eltűnt, az elérhetőségük sincs meg. Ez említette is ihawk, amikor az "went underground" részre utalt.*
Nagyon felkészületlen és szervezetlen volt az egész sajnos. Az egész podcast ott ment félre, hogy múlt érdekes csatározásai és a fejlesztési irányvonalatok és másról alig esett szó.A többiek meg nem akarták irányítani a beszélgetést. Pedig kellett volna.
Bár én csak egy ilyet csináltam az IDDQD bloggal, de annak én írtam a műsortervét és nagyjából így mederben volt a beszélgetés főleg, hogy nekik sok fogalmuk nem volt róla és így könnyű volt terelgetni. Ez itt nem ment.
A játék technikai hátterének és alapvető két fejlesztési irányáról is alig esett szó.
OF = data guys
RV/BMS = exe guys
De ezen túl szinte semmi. A SP csapatról meg szinte semmi sem esett, hacsak nem azt értették az F4UT alatt.
Az oldal alapvetően DCS fan, igazából nem tudni, hogy mi volt a interjú háttere. Ezt a BMS fórumon is megjegyezték. Egy DCS fan YT csatinak még jó, hogy beszél a Wags...
*A legviccesebb az, amiben nem gondoltam bele, hogy belsős és külsős fejlesztőket / moddereket nézve lassan az egyik legrégebbi tag vagyok, aki benne van vagy így vagy úgy a folyamatban. A FF csapatból nagyon kevesen vannak benne tudtommal a BMS-ben sőt, a fórumon sincsenek jelen. 2007 óta foglalkozom ezzel nagyobb megszakításokkal.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.04.14. 13:14:06