• repvez
    Akár jó is lehetett volna ez a beszélgetés ha nem a semmiről beszélnek 1,5 órán keresztül.
    minden válasz szinte az volt, hogy erről nem beszélhetek, ezt nem tudom, vagy nem vagyok biztos benne.
    Minden tisztelet I-Hawknak és a BMS-nek, de ha egy ilyen beszélgetést elvállalnak akkor egy kicsit összeszedettebben kellett volna elöadni, felkészülni elötte, vagy a riporternek olyanokat is meg kellett volna invitálni akik a másik csapatban is benne voltak, hogy az ő véleményüket is hallani lehetett volna, vagy megtudni, hogy mi ment ténylegesen a háttérben abban az időben.
    De igy hogy I-hawk később és csak az egyik vonalba kapcsolodott be nem sok érdemi infot tudott mondani .

Amikor DCS Wags részt vett egy hasonlo podcaston ott legalább megosztott olyan infokat is amik újak voltak a készülö dolgokról.
    megértem, hogy a BMSék nem akarnak mondani semmit sem , de akkor rövidre lehetett volna zárni, hogy erről nem nyilatkoznak és kész.
    Vagy kifejteni, azokat a dolgokat amik a forumba sokszor felmerül kérdésként.