Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Ránéztem a panelra és semmi nem világított.
Hiába kapcsolta fel mindent, nem tesztelt. A DTE betöltés után sem. Az is furcsa volt, hogy a nav pontok csak az INS átkapcsolása után jelentek meg.
De a TRAINING missziók legnagyobb hátrányát mondom is. Nem egységes F-16 változatokkal van megcsinálva. Nehogy már hogy egyetlen géppel tanuld hogyan kell pl. az ILS-t használni és az alapján a többit. Ahogy szerintem logikus volna...
A pilóta modellt kiszedem, mert engem zavar.
Azért foglalkozom vele, mert a mission rating miatt is fontos és más gépek ütemezését nem kéne szétcseszni.
A manual szerkezete pl. azért rossz szerintem, mert nincs egy helyen rövidítésjegyzék. 3 db manuallal nem lehet szórakozni egyszerre, mert nincs akkora asztal és csak két kezem van. Haladok vele, de ez így szenvedős.
A jó látási viszonyos leszállásnál poénból bekcsapltam az ILS-t és lejöttem. Majd a bad weathernél az istennek sem sikerült elérni, hogy lássam a keresztet hiába tűnt nekem úgy, hogy benne vagyok a nyalábban. Az ATC utasításait követtem.
Mondjuk eleve vicces, hogy a rossz idős ILS leszállás leírása szerint unrestricted app-al jöjjek le. Agyrém. Én 100%, hogy olyanra csináltam volna, hogy akkor ILS leszállás kéréshez legyél jó helyen és, ha valaki olyan merész (buta), hogy 0 látás mellett akar unrestricteded csinálni, akkor legyen.
Csak így azzal kezdődik a training, hogy kurva messze elzavar a ATC...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.03.16. 08:08:57