• VO101Tom
    Tökéletesen értem, hogy 4+1 gomb. Az elnevezésekkel van bajom. Össze vissza hívnak mindent.

Ha tökéletesen értesz mindent, akkor mi a probléma? Az ugye megvan, hogy a HOTAS elnevezések és a BMS manualba betett ábrák is az eredeti F-16 manualból vannak kimásolva? Te most tulajdonképpen azon rugózol, hogy az eredeti gép mérnökei a hülyék, és érthetetlen amit csinálnak? Értem én, hogy mi mindenhez jobban értünk, de azért na. Nem kéne átesni a ló túloldalára.

De ok, akkor visszakérdezek, ezt az elnevezést, hogy cursor enable hogyan sikerült bármi mással összekeverni, ha a BMS controls throttle szekcióban (TQS), oda van írva, hogy TQS: RDR CURSOR - Cursor Enable, és szerinted milyen elnevezés lenne a logikus, ha ez nem jó? (egyébként a TQS és az SSC gombjai is részletesen le vannak írva a manualban üzemmódok szerint, a –1 és –34 doksikban is.

Szerintem teljesen érthető minden, a BMS-nél jobb és részletesebb leírásokkal egyetlen másik szimulátorban sem találkozol (a callback nevek is azért vannak ott kékkel, hogy ha az eredeti elnevezést nem sikerül beazonosítani, akkor keresd azokat). Ha az X52 nem konfigolható normálisan, azért nem a fejlesztők a hibásak.

És mindezt úgy, hogy val Falcon múltam és ismerem több gép terminológiáját is.
    Nemtom ezt miért emlegeted ennyit, látod, hogy semmi jelentősége.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.02.25. 21:34:35