• VO101Tom
    De pontosan ezt mondom, fogsz egy teljesen üres, blank fájlt, amibe beállítod azt a listát, amit lent írtam. Ugyanezt kellett csinálni 4.33-nál is és most 4.34-nél is, mert ezt kifejezetten kérték, hogy fagyást okozhat a rossz callback-ot hív be a keyboard kiosztás. Én minden nagy patchnél végigmegyek a teljes listán, és qrva gyorsan megvagyok az egésszel (azért MERT nem a több mint 1000 gombos listát állítom be újra és újra).

A Tengely beállításokat nem úszod meg, a Joy specifikus gombkiosztását is meg kell mindenképp csinálnod, amit ezeken felül be kell rakni, az az ICP gombjai, meg az a 10-15 gomb amit írtam (+ a slap switch, azt kihagytam, de most végignéztem a saját kiosztást, nekem összesen ennyi van billentyűzetre téve).

Ha valaki nem ismeri az eredeti gombkiosztást, akkor neki SEMMI előnye nincs abból, ha eredeti kiosztással repül, mert ha mellényúl akor csak olyasmit kapcsol el, amiről azt sem tudja, hogy micsoda. Megtanulni ezt a néhány gombot így is úgy is meg kell, akkor már jobb ha indul blank fájlból, és olyan gombokat állít be, amiket ő logikusnak tart. Biztos lesz olyan, amit később még hozzáad, vagy áttesz máshova, azt nem is lehet elsőre mind eltalálni, de ahhoz, hogy repkedni tudjon BÁRMIT, arra elég annyi gomb, amit mondtam.