• repvez
    Hát , nem tudom, sztem, most elég jól szervezve van a bill kiosztás , ha megnézed a FULL keymap leirást, akkor az összes szekció elött ki van irva, hogy melyik panelhoz tartozó gombokat tartalmaz.
    Namármost ha a kabinba körülnézel akkor meg tudod nézni, hogy melyik panelen melyik kapcsolót akarod használni a joyon.
    De nem sok ilyen van , amik meg nem fontosan , azokat eddig is ezután is lehet a kabinba kattintani a billentyű kombinációt nem is kell tudni.
    A "g" gear up és az "U" uncage és a radarkurzoron kivül semmit nem használtam a billentyűzeten.
    Egész egyszerüen azt tanultam meg, hogy mi hol van a kabinba, igy nekem tehetik akárhova a bill kiosztást ha a kapcsoló a kabinba ugyan azon a helyen marad.

A gép kezelését kell megtanulni, nem a bill kiosztást.

amit linkeltem videot a excel fillal, azon keresztül mi az ami bonyolultságot okz megcsinálni a keyfile-t?
    ott még a pinky switsct is be tudod állitani, shift gopmbnak , hogy meg duplázd a gombok száémát , függetlenül attól, hogy a joy tudja e vagy nem a mod váltást.