Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Az FF alatt nálam is alig volt felkalibrálva valami. Mert töredékét modellezte annak, amit a BMS4.34 vagy akár a .33 vagy 32.
Csak ezek még a billentyűzet kiosztást is - már elnézést - de jól szétcseszték. Minden, ami régen reflex volt, az ma kuka.
Csak mivel a játék rohadt bonyás és a belső key configot nem erre tervezeték azzal megcsinálni a beállítást röhejesen nehéz. Első lépésben azzal próbáltam. Mert azt ajánlották. Nem ment.
Még az Excel táblában is keresgélheted, hogy mi micsoda. Azzal is felsültem.
Aztán jött az, hogy elég csak a külső Saitek vagy Logi konfig. Na, az sem megy. A radar kurzor a végtelenbe megy ott, ahol meg a DMS nem. Hogy mért? Mert csak... Meg a kis joy nem működik, mert a config SW összeakadt a shift + nyíllal. Hogy ezt nekem honnan kéne tudom, az is homályos.
Mostanra oda jutott a BMS, hogy alap beállításon elindítva a gépágyú nem sül el. Ami azért durva vicc.
Fogalmazzunk úgy, hogy aki soha nem látott korábban más F4-et annak megtanulni ezzel repülni az esélye segítség nélkül 0. Azt sem tudja, hogy hol kezdje.
Ha nem fog sikerülni, akkor én is billentyűzeten fogom tolni, csak úgy szenvedés lesz, annyi gomb van már. Az FF alatt kb. a radar és MFD-hez kellett és csá. És minden ott volt. Az FF-es tudásom értéke kb. arra terjed ki, hogy ismerem a játék alapjait, hogy mit látok. De, hogy hogyan kéne kezelni azt, ami régen reflex volt, az kuka.
Nem értem, hogy miért kellett egy max 20 éves key configot szétcseszni. A néhány új gomb lehetett volna szétszórva, most helyette azt sem tudni elsőre, hogy mit és hol keress. Ha tudném, hogy mi hol van ma is menne n+1 dolog. De így....?
Erre írtam azt, hogy ezt a játékot konfigurálni nehezebb talán, mint repülni vele...