Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Már kezdtem reménykedni, hogy valami nagyon jó történt itt ennyi HSZ lett egy nap alatt.
Azért az is valahol vicces, hogy 10 hónappal a 4.34 megjelenése óta még mindig ezzel szenvedsz.
Elöször a helyedben végig futtatnék egy joy kalibráló progit és megnézném, hogy minden gomb és kapcsoló müködik e. ha igen a fizikai hibát kizárhatjuk .
Majd elöször tölts le egy x52es key filet- nézd meg, hogy azok a gombok ugy müködnek e ahogy kell.
Ha ez is rendben van akkor meg lehet kezdeni a saját igényeid szerint kialakitani.
Ahogy elöttem is irták van az az exceles konfigurátor azzal egyszerüen meg lehet csinálni amit akarsz .
A DX kiosztást föleg jó lehet hozzá, mert ha ezt megcsinálod akkor nem kell hozzá semmilyen softver a profilhoz a win alapból ezeket a gombokat fogyja használni a játékban.
Egyébként , engem 4.33ig egyáltalán nem zavart , hogy nincs a joyon szinte semmi. egy cyborg 3d platinumot használtam. csak a gépágyú meg a rakéta inditó gombok voltak beállitva a többit kabinba klikkeltem.
ugyhogy nem hiszem, hogy csak emiatt nem lehetne használni a BMS-t.