Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
És nem én hülyültem meg. Kikapcsolom a profilt, megnézem, hogy akkor keyboarddal működik-e. Működik. Akkor joyra programozva miért nem? Miért érzékeli folyamatos lenyomásnak...???????
A legmurisabb, hogy a gépágyút SEHOGY nem tudom elsütni. A játék saját belső setupja szerint érzékeli és kiírja, hogy gun. Se override, se A-A, se A-G sehogy nem tüzel.
Komolyan mondom, hogy agyfaszt kapok ettől. Szénné játszottam az FF szériát és ezt nem tudom a manualokkal kitalálni. Bakker az is muris, hogy a doksi elején EXPAND/FOV BUTTON van. Ja, hogy a pinky switch csak sok sok sok oldallal odébb írja le ezt. De akkor álljál neki így felprogramozni...
X52 Pro mellett esélytelen felprogramozni minden gombot, mert a MODE selector használata túl komplikált. A kurzor, a CMS és DMS-t akarom feltenni. A TMS nem tűnik lényegesnek. A harmadig POV HAT-en vacilálok mi legyen.