Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
/OFF
Maxok közt fbx formátumban bármit átviszel, én Max2009-be szoktam küldeni modelleket így, az egyik játék importere csak Max2009-es modellekkel hajlandó működni. Ha neked Max2014-bekell, akkor fbx mentésnél válaszd ki, hogy a mentés 2014 kompatibilis fbx legyen, és úgy tuti jó lesz.
/OFF2
Unwrapot bármilyen modellre bármikor rá lehet húzni, akár nulláról újrakezdeni, akár javítani a korábbi állapotot. Ott vagy az egész géptől ment el a kedve, vagy más problémája lehetett, de hogy rossz unwrap miatt kukázzon egy teljes projectet, az NAGYON furcsa nekem.
/OFF3
Tőlem is kérték, hogy kezdőknek írjak manualt a 3D-ről, visszakérdeztem, hogy akkor most fél évig ne nyúljak egy projecthez se? Azóta sincs semmi, felvételibe beleírtuk, hogy csak tapasztalt 3D modellezők jelentkezzenek, akinek elég ha elmondod a játék sajátosságait, de ne kelljen 3D szakmai dolgokat is magyarázni (arra vannak jó iskolák, manapság már terrabájtnyi tutorial is, nem az én feladatom megtanítani ezeket).
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.01.19. 23:30:53