Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nem az írtam, hogy az alapján. De a repshow n+1 gyorsulás alapján esetleg lehet korrigálni, de az már messze a elsővonalas 4. gen gépek modellezési szintje alatt van.
Minden gépnél a legfőbb gond az, hogy a tolóerő karakterisztikát hogyan állítod elő. Ha ismert a gép PE görbéje és DI = 0 teljesítménye adott tömeg mellett, akkor ez visszafelé számolható. Ha ez hiányos, akkor elkezded inter- és extrapolációval feltölteni a görbét, ahogy tudod...
Én n+1-szer rontottam el dogokat a tanulás során. Fájdalmas volt az, hogy minden komoly dolog előtt backup . Ha elbasztam, akkor lehetett visszamásolni és újrakezdeni az adott ponttól. Ez van...
A maradék meg nem önfényezés volt. Hozzád képes Einstein vagyok azt nézve, hogy mi van a játékban és hogyan működik. Csak te ezt képtelen vagy megérteni és ennek fényében alkotsz túl markáns véleményt.
N+1-szer el lett mondva. Az embereknek nincs ideje leírni dolgokat.
Én csak sorvezetőt írtam annak, aki éri a DB-t és minden mást mögötte. Az tartott sok tucat órát hónapokig. Képzeld, a le kellett volna írnom, a hogyant és a miértet is...
A tanulási görbe meredek. Nem véletlenül csinálnak modellt azok, akik értik a játékot. Nagyon. Most akkor Radium x száz óra alatt csináljon egy fél manualt, amit lehet, hogy meg sem értesz vagy dobjon össze ez alatt 5 db új repcsi modellt és 100 db járművet?
Most hasra ütöttem és mondtam egy számot. Az egyik kommentjében ott van, hogy mennyit csinált.
Kb. ötvenszer írták le a kinti fórumban, hogy erre nincs idejük. Pont.
Én megértettem és feladtam a 3D modellezést 12 éve. Mert még akkori szemmel harkocsit sem tudtam letextúrázni és animálni akkor nem is kellett volna a lánctalpat.
Szerintem épületekkel kéne kezdened. Azok statikusak. Azoknak "csak" destroyed LOD kell. Ja, meg legalább 4-5 részletességű LOD.... Egyből meg akarod mászni az Everestet és folyamatosan lepattansz ahelyett, hogy mondjuk a Tátrával kezdenéd. Ahogy én tettem a magam területén...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.01.19. 22:22:53