• repvez
    Akkor leírom 3x is hátha most megérted már amit már eddig is mondtam.
    Ha játszanál a játékkal, akkor játék közben meg tudod állapítani, hogy nem pontos a repmodell vagy a radar távolság?

A többi amit leírtál már megint csak az önfényezés blahblah. jövőre mi lesz már Te miattad lett kitalálva a BMS?

Amúgy érdekes, hogy lerod, hogy semmit nem tudni a gépről, majd a következő mondatba meg pofánrugod a véleményed azzal, hogy a többi gépnek legalább AIRSHOW-kon lemért gyorsulása alapján finomitottak a repmodellen.Ahha mer az egy exact valami amit a j20 nál nem lehet megtenni.Meg különben is, jövöre vagy később ugyanúgy lehet megtudni adatokat és lehet finomítani a dolgokon, de akkor már a modell ott lesz.

ÉS attól, hogy nem írom le mindenhova ,hogy ÉN fújom a passát szelet mint TE, az nem azt jelenti , hogy nem haladtam semmire sem.
    DE a 3d az nem olyan dolog ,mint hogy fogom a notepadot aztán nekiállok átirogatni az adatokat és megnézni mi történik.Azután ha nem jött be akkor visszaírod és kész.
    Itt ha valamit az elején elrontasz akkor vagy nem tudod javítani vagy nagyon nagy nehézségek árán.
    És ezért kérdezgetek a fórumokon, mert nem akarom úgy nekiállni dolgoknak, hogy már az elején rosszul indítok valamit.
    Mint ahogy a példa is mutatja.DJ is leirta, hogy Radium is pár modelljét azért hagyta, mert rossz UWV-zás lett rajta amihez már nincs kedve kijavítani.
    Arról nem is beszélve, hogy 2020as 3dmaxot használok, az utolsó plugin a falconhoz a 2014es verzióhoz van. De visszafelé nem kompatibilis a rendszer , igy nem tudom átvinni , meg nem is szándékozom többszörösen telepíteni a programot, a konverzióknak meg megint az lenne a vége, hogy összekuszálja a modellt amit megint ki kellene javítani mielőtt folytatná az ember a munkát. Emiatt Nem tudom DOF-olni a gépet.
    úgyhogy ezért halad lassan a dolog.
    Akiket meg megkérdeztem azok, meg felajánlották a segítséget, majd vagy eltűntek a fórumról is vagy idő hiányában csak annyit akartak, hogy küldjem el nekik a modellt és majd megnézik.Abból meg nem sokat tanulok.
    ÉS mostanában vagy csinálom a modellt mondjuk egy hétvégén utána meg van ,hogy hónapokig semmi, így nem tudok olyan lehetőséget, hogy majd szóba megbeszéljük. Ezért lenne jó egy írott forma, hogy mit hogyan és mindenki amikor épp van ideje akkor kikeresi a neki megfelelő dolgokat.

L-159
    gripen
    lowpoly
    smooth
    itt látszi,hogy az éleknél még finomitani kell.