• repvez
    Akkor lássuk csak, hogy engem meg a sirás kap el mindig amikor ezekkel jössz.Mert Te viszont már vagy 10 éve , egyetlen egy küldetést sem játszóttál csak a játék kedvéért.Csak a szar reszelés miatt inditottad el párszor.

Abban mi olyan nehéz megérteni, hogy Rajtad kivül vannak páran akiknek megfelelne F15-ös vagy Szu33-as FM kicsit hozzáigazitva egy j20ashoz?
    Ha igazán csak játszanál vele akkor egy adott szituációba feltünne nked, hogy nem pontos a FM viselkedése? vagy akár az avionika.
    Arról meg egyáltalán nem volt szó , hogy repülhetővé akarják tenni tehát csak AI gép.

Meg érdekes, hogy a j20 as kiverte a biztositékot, hogy minek bele, mikor egy rafale, EF2000 vagy már hasonló gépeknek ugyan ugy nem tudni a pontos adatait.
    Megint az van , hogy nem tudod elvonatkoztatni a valóságot a játéktól és szemethugyni a hiányosságokon.

Bezzeg mikor én emlitettem, hogy lehetne javitani a játék kinézetén ha több textura mappot is támogatna, akkor az volt a válasz, hogy felesleges erőforrás meg nem tudja kezelni, de ha rád lenne bizva akkor valós időbe számoltatnád, az AESA radar sugárnyalábot meg RCS értékeket az rendben lenne, mert az fontos.

Arról nem is beszélve, hogy amikor pár tanácsot vagy információt linkeltem, hogy hogyan mivel lehetne tuningolni a készülö 3d átkonvertálást akkor PM-ben üzentél, hogy hagyjam abba az ilyen irányú kommentelésemet, mert csak elrabolom a fejlesztők idejét azzal, hogy be kell irogatni a forumba, hogy miért nem lehet megyinálni azokat a dolgokat.
    Erre mit CSinálsz Te, Minden készülö 3d modllhez vagy fejlesztéshez beleirogatod a személyes rögeszméjidet , hogy mi miért nem működik a BMS-en belül vagy ami még jobb ha PM-ben küldözgeted őket.
    De ez rendben van ,mert ezek nem vonják el a devek idejét igaz?
    CSak mig az én beirásaim, segítő szándékú, több szem többet lát alapon.Addig a tied, csak rombolja a készítő morálját és ha egyszer teleszalad a hócipője, akkor még ilyeneket sem fog készíteni.
    Mert lehet egy j20 gépre jut 3 olyan ami most is jó annyi meg pont belefér, hogy mindenki jól járjon.

Zárszóként mi lenne ha megpróbálnál csak a játék élményéért repkedni és nem a hibát keresni minden adat mögött?