Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Az is a múlt öröksége. Nem került erőforrásba benne hagyni.
Egyébként a poén kedvéért megnéztem. Olyan placeholder kabin van benne, amiben se HUD se semmi nincsen és kb. 1998-as szinten van a textúra is. Nem repülhető. Hadjáratban sincs benne.
Nem azt mondtam, hogy ne csinálja, de mi az értelme neki? Semmi. Az egyetlen helyszín, amin használható lenne egy fantasy KTO és ennyi. Úgy, hogy totál fantasy modellező értékeket adnak neki, mert forrás az semmi róla és alapvetően nem lehet modellezni.
Ezzel szemben egy MiG-23ML, MF, MLD, MiG-21PF, MF, bis, MiG-29 9.12, F-4D,E (F = E) bármelyik helyszín számára jó, mert sok helyre exportálták ezeket. Csak skint kell cserélni.
KTO, Nordic, Israel, Mediterrean, Kurile, teljesen mindegy. Mert vagy az oroszok/szovjetek vagy az érdekszféra államok használták ezeket. A gépeket modellezni is tudja a Falcon és van róluk adat is.
Az IFF és n+1 kérést a múltban azért utasítottak vissza a csapattól mondván, hogy:
"amiről nincs adat, azt nem tesszük be".
Erre jön egy ilyen fantasy gép, ami még nincs is hadrendben. Egy kísérleti előszéria van belőle. Adat róla az semmi. Még azt sem tudni, hogy milyen fegyverzete lesz...
Dee Jay egy posztja rávilágít arra, hogy ez egyfajta "alku" keretében van így.
Ok. Értem. Csak ezt nem közölték eddig senkivel. Az ott közzétett kommentem is arról szól, hogy mennyivel könnyebb lenne minden 3rd party helyszín is, ha az összes alapgép benne lenne a core DB-ben és akkor nem kell velük foglalkozni. Lényegében soha többet. Minden későbbi DB és egyéb update esetén a 3rd party helyszínek is elvannak és mindenhol jók.
A J-20 mire jó? Semmire. Ha engem kérdezel, akkor az F-22 sem jó semmire. Csak az ma már ingyen van. Ez a nagy difi.
A Korea '80s MOD is azon vonal mentén készült, hogy igény volt rá és meg is csinálható és modellezhető.
Hiába volt régen tele szeméttel a DB az F-100, F-105 és más gépekkel a vietnámi korszakból is attól egy vietnámi hadjárat nem volt megcsinálható. Mert akkor lényegében MFD előtti gépek repkedtek. Minden durván felül lett volna modellezve. A sweet spot pont a '80-as évek.
A J-20 minden mérce szerint kilóg az egész történetből.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.01.19. 10:48:07