• repvez
    De miért nem azt csináltad?

Egyébként azon kívül, hogy nekem is jobban bejönne ha a meglévő modellek kapnának új kinézetet ,de többször lett leirva az is , hogy a BMS az F16-os szimulátor.
    Akkor sztem az összes többi gép is kb annyira pontosan van lemodellezve mintha a j20as lenne.
    Most ha mondjuk valaki egy j20as kinézetü modellel akar kötelékben harcsolni , de mondjuk az F15-ös FM-et teszik alá akkor az mennyibe fogja zavarni? A vizuális élménye megvan a többit meg játék közben úgy sem tudja összehasonlítani, hogy most nem lehetett volna 20km -rőll befognia hanem csak 15ről.

Azokat amiket felsoroltál, meg kár számonkérni a j20ason, mert sztem egyik gépnek sem számolja a BMS a korrect és valós RCS értékét még a 21esnek sem . vagy még a radarok sem ugy detektálják az ellent ahogy a valóságban , hanem egy közelitö algoritmussal.
    Sőt egyik repszim se tud ilyet .
    A tankszimulátoroknál sokkal egyszerűbb lenne fizikai számítással kiszámolni , hogy a lövedék áthatol e a páncélon vagy sem és , hogy ott milyen sérulése lehet, ehelyett csak az van, hogy ha elég sokszor eltalálod akkor felrobban .
    Az ARMA-ban is ha elég sokat lövöd AK-val akkor úgy is felrobban . akkor miért akarod ilyen szőrszálhasogatóan a BMS-ben minden gépnek a valós adatait és tulajdonságait viszontlátni?

Egyébként mi történne ha egy kampányba 4 F16-al felszállva szembejön egy 4es J20as és 4:2 arányba lelönek ? nekiállsz számolgatni, hogy ez nem lehet valós?Vagy beülsz a következő küldibe és a következő alkalommal más eredmény jön ki más szitüból.

Főleg, ahogy mondjátok a legtöbb helyen bele sem kerül a kampányba.