• repvez
    Pont ezért kérdezem, hogy melyik taktika lehet elönyös, mert ahogy a sakba is pár lépést már elöre kkigondolsz mielött az első lépést megteszed és az arra adható reakciókkat is mérlegeled.
    Gondolom itt is és a valóságban is azért vannakkidolgozva ezek a taktikák, hogy a saját akaratodnak megfelelő helyzetbe kényszeritsd az ellent.
    ÉS én keveset PVP-zek, de sztem AI ellen és AI val közösenn meg föleg számitana, hogy tudja az ember, hogy melyik taktika mit okoz a másikkal szemben.
    PVP-nél meg mindegy mert ott sokkal kiszámithatatlanabb, föleg ha nem "képzett " játékossal játszol.

A hangokkal kapcsolatban tudom, hogy mindegyik gépnek egyedi "zaja " van a radar jele alapján. Csak , hogy alakult ki , hogy ez a hang szól.
    Mert ha ez a nyers zaj amit a vevöben generál függetlenül a vevő tipusától akkor egyfelöl érthető, mert igy bármelyik gépben ugyan azt a hangot fogja generálni egy mig21 es radarja , függetlenül attől, hogy egy gripen vagy egy f35 ös gép ellen harcol.
    Ahogy egy rádió csatornától is ugyan azt a hangot fogja lejátszani a JVC, vagy a pioneer rádió vevő is..

Másrésről,meg ha meg tudják változtatni akkor már lehetne valami olyannal is több információhoz juttatni a pilótát, hogy a hang iránya és ismétlés száma is meghatározná, hogy milyen távol és milyen iránybol fogták be anélkül, hogy a kijelzőre kéne nézni .
    A mostani elektromos zaj szerüség több besugárzás esetén talán össze is mosodik .