Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#51462 Fiktív hadjárattal semmi gond, mindegyik BMS kampány fiktív (eszközök számában, az oldalak kiegyenlítettségében mindenképp). Én csak azt nem értem, miért hozod fel a legtöbb szimnél ezt, hogy mennyire jó lenne a világtérkép, pedig erre semmi szükség. Microprose is csak azért használja, mert az Outerra már megvan nekik. De hogy mire fogod tudni használni, azt még senki nem tudja.
A Mediterrán és az Izrael térképet csinálja egy görög és egy izraeli csapat. Hobbiból, egymástól teljesen függetlenül. Hogyan egyeztetnéd össze, ha mindkét csapatnak ugyanazt az adatbázis, gépparkot, beállításokat kellene használnia? Mikor és melyik frissítheti? Hogy lehetsz abban biztos, hogy egyik adat fájl sem qrja el a másik beállításait? Miért töltse le az Izraeli gépeket és fegyvereket az, aki Görög-Török térképen akar játszani? Ki mondaná meg, hogy melyik hadjárat melyik évben és milyen gépekkel játszódjon? És még sorolhatnám. Ezt szorozd meg annyival ahányan térképet csináltak BMS alá. Rémálom lenne managelni annak a változásaid, fejlesztéseit.
Az, hogy valós konfliktusok, valós tájak szerint vannak a térképek felosztva, annak sokkal több pozitív hozadéka van, mint az, hogy hú, vége van valahol a térképnek. Ha 120 mérföldre kell elmenni, már az qrva hosszú utazgatással telik, én egyszer csináltam egy 700 mérföldes bevetést (oda-vissza út tanker kitérővel lett ennyi, légvonalban 300 mérföld távoli célra mentünk), három órás lett végül (+briefing). Mire NEM lennének elegek neked az 1000km körüli térképek, amik már most BMS-ben vannak?