Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nem azt mondtam, hogy az outerrát használnák hozzá, hanem ha van kapcsolat akkor talán pár eljárást vagy megoldást a terület táj generálásához kaphat infót ,segitséget és nem kell a semmiből kitalálni valami ujat , igy gyorsabb lehet a megvalósitás és olyan ami már kipróbált máshol müködik.
Azt sem irtam, hogy a teljes bolygó legyen benne, de talán igy nem lenne megkötéls, hogy csak kocka alakja lehet a térképnem vagy csak 64x64 vagy max esetben 128x128 szegmensü lehet és igy pont félbevágódik egy olyan terület ami ,jó lenne ha még azonos térképet használna.ás talán a föld görbülete is megoldva lenne, most nem hiszem, hogy a föld gömbölyű, talán a laposföldeseknek lenne iggazuk ez esetbe.
Talán igy egy teljes európa beleférne. tudom, ez se tetszene,mert csak fiktiv hadjárat lehetne rajta , de a legtöbb ember itt használja igy egy kicsit magának lérezné, ugy ahogy a görögök és a franciák teszik, hogy saját területüket és gépeket csinositanak , hogy a lehető legjobban hasonlitson arra ami valóban van.