Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Ez a billeinstein nagyon tolja BMS fórumon, régebben feltűnt, hogy mindenben nagyon ED pártját fogja, azóta jegyeztem meg a nevét, mikor egy olyasmit volt képes leírni, hogy mivel e.a.-ben ED nem írt dátumot, ha három év múlva lesz kész a Hornet, akkor három év múlva lesz kész, a júzerek akkor sem szólhatnak semmit. Aztán véletlen belefutottam a nickjébe ED fórumon is, kiderült, hogy ott admin és hivatalos fordító (kínai). Hogy ED alkalmazott-e azt nem tudom, de amennyire lelkesen tolja ED propagandát MINDEN topikban, nehéz azt gondolni, hogy ED sikeréből neki semmi haszna (vagy csak a vérében van, nemtom).
Viszont a legszebb, amikor a JF17-ről kérdeztük (mégis csak egy Sanghaj-i cég fejleszti), ilyeneket válaszolt:
amectree: ...because there are no legal documentation of the systems public available. All they can do is to build a best guess.
billeinstein: Guess not equals to incorrect. (erre a válaszra kíváncsi lennék hány mérnök kezd el tikkelni
)
billeinstein: Take it easy. It's just a sim game. They are not making a traning simulator. Don't worry about the documents. (oké, akkor erről ennyit).
Utóbb írta valaki, hogy a fejlesztőknek egy Pakisztánban kiállított JF17 szimulátorhoz van hozzáférésük, és pilótákkal is kapcsolatban állnak, ez alapján fejlesztik. Kíváncsi leszek dogfightban mennyivel lesz jobb mint a 16-os :D
Ezek után áll le fikázni a BMS-t ahol csak tudja. Én már rég nem tudom komolyan venni amiket billeinstein a fórumra írogat.