• repvez
    Daniel075: azért kellene segítenie nekik, hogy levegye a terhet a fejlesztőkról, hogy olyan dolgokra foglalkozhatnak amihez tényleg bonyolultabb .ÉS azért van még mindig hova fejlödni pár modellnek illetve a repterek és környékén is lehet javitani .

Tom: én is letöltöttem, sőt probáltam használni is, de mivel nem volt hozzá leirás, igy csak találomra kattintgattam benne és amiről azt gondoltam, hogy jó mondjuk a magassági kormány forgatásához azt a DOF-ot kiválasztottam, de egyáltalán nem biztos, hogy az lenne a megfelelő amit a játékban is használni lehet.Teszem azt, hogy a csürühöz való dof részt választottam Akkor látszatra jól megcsinálom a dolgokat de a játékban meg amikor a magasságit akarom használni akkor nem müködik, csak ha a csüröt ,de akkor meg a magassági fordul , mivel oda van hozzá hozzákapcsolva.
    Meg időpazarló, hogy mindent neked kell kitalálnod és még az is lehet, hogy az elözö dolgaidat összekavarja, és emiatt elmegy a kedved az egésztől.

Balage: Párszor feltettem már a kérdéseimet , mind a forumokban mind privátban, jde átfogó leirást senki nem tudott addni.A YT-on is felturtam már párszor, de egy egyszerü tank lövegének a DOF használatához van csak video, moddoláshoz semmi .

DCS-hez meg az összes 3rd csapatnak megvan az összes szügséges fejlesztési eszköze.Régebben ugye az EDE aztt mondta, hogy mindenkinek elérhetővé teszi ezeket, de ebből csak az lett, hogy aki megüti a szintet és szerződést köt velük annak odaadják a programokat és a megfelelő leirásokat.
    A falconnál meg nem hiszem el, hogy annyi időt elvenne egy ilyen leirás. Az aki egy uj modellt mint radium is 1-2 hónap alatt megcsinál, még akkor is ha csak anynira, hogy a játékban már megnézhető, akkor nem hinném, hogy a különböző fázisokról egy screenshot mellékletével pár mondat commenttel leirni, hogy mit látunk és kész .
    Nem 700oldalas leirás kell hozzá mint a docsik, amiket meg tudtak csinálni 4.32-434-ig minden nagy fejlesztésnél.
    max 20 oldal sok képpel sztem simán elég. Ha az alapokat felvázolják a többi részleteket már hozzá tudja mindenki tenni aki már csinált ilyet és tud hozzá valami tippet trükköt .

Gondolom mindenki volt már ugy, hogy egy tankkönyvbe leirják ,mit hogyan kell csinálni,de kivonatolva a lényeg 3 oldal csak .