Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Ezt már magyaráztuk. Sok mindennek nincs semmiféle fejlesztői dokumentációja, mert ha írnának olyat, akkor soha nem lenne BMS release. Ezt már ők maguk is leírták.
Pontosan az van, amit Tom is. Egy bizonyos szintet elvárnak. Ha ezt nem tudod megugrani, akkor ez van. Én is évek alatt szedtem fel azt, amivel eljutottam oda, hogy betették a játékba, amit én csináltam meg. Aztán ahogy megmutattam, hogy mire és hogyan használható a DB (hiszen MOD-ként kiadtam) és ez hogyan korrelál a valóságban és adtam hozzá sorvezetőt betették a következő relase-be. De nekem ehhez senki nem adott semmiféle fejlesztői doksit.
Azzal dolgoztam, ami volt régről. RP5 manual meg kérdezgettem fórumon ezt-azt, ha már nagyon nem ment valami attól, aki a kommentjei alapján sejthetően kompetens volt. Próbálkoztam, rohadt sokat. Embertelenül sok idő elment rá. Ezért is hagytam abba. Repülni sem volt időm* már, mára a skillek és tudásom nagy része is elavult / elfelejtődött már. Én magam sem tudom, hogy egyes dolgokat hogyan csináltam meg...
Anno 3D modellezni is elkezdtem, de elakadtam. Túl noob voltam. Én is kértem segítséget, mire mondták, hogy a 3D modellezés alapjaihoz számtalan tutorial elérhető, good luck... Ez még 2008 januárjában volt. Kinézetre olyan fasza M48 és M60 modellt raktam össze 600 poligonból, hogy fasza volt. Csak skinmap-et nem tudtam csinálni és betenni Falconba meg aztán végképp. Eredmény? Skip...
(Nem véletlen mondták azt, hogy egy gép skin és 3D modell elkészítése az a munka legfeljebb 20%-a.)
Mivel máshoz jobban értettem, hát arra gyúrtam rá és lett meg az eredménye. A fejlesztéshez nagy elszántság és türelem kell. Meg talán szerencse is.
*Április óta is mindig más csináltam, mint felkonfigolni a HOTAS-t. Az első training missiont az új reptéri procedure-t csináltam meg eddig és csá. Meg megnéztem pár dogfightot szar időben, hogy mire képesek a gépek és mennyire fasza lett a környezet. De kb. ennyi.