Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Razor18 #51397 Balázs,
szerintem az igény nyilvánvalóan sokkal nagyobb, mint ahányan jelen áron már megengedhetik maguknak a VR-t. "Vizuális élmény növekmény" szempontjából pl. a VR jóval nagyobb ugrás annál, mint mikor bejött a Track IR, és el lehetett felejteni a POV hat-es robotzsaru szerű breaktáncos fejmozgást.
Nem cáfolva ezzel azt, amit mondasz a réteg dologról (még jelenleg), de a szédülés néhány nap alatt elmúlik, már ha az ember nem adja fel, és veri földhöz a VR szemüveget a legelső alkalommal, mikor picit is kezd szédülni. Helikopterrel ráadásul még szarabb, mert az oldalirányban is jobban "leng". Nekem kb. egy hétig tartott hozzászokni, elsőre szerintem max. 10 perc után kezdtem érezni a jól ismert tüneteket, de olyankor letettem, aztán majd csak pár óra múlva tettem fel újra a VR-t. A szédülés így egyre később kezdődött el és egyre enyhébb is volt, pár nap után már az is elég volt, ha csak átültem valami merevszárnyúba, aztán 1 hét után teljesen el is maradt.
A clickable cockpit-ra is több megoldás van, persze egyik sem tökéletes, de ha sima íróasztal előtt ülve játszol, egész egyszerűen odateszed az egeret magad elé arra az 50 cm-re a joy meg a throttle közé, és tökéletesen tudod kezelni "csukott szemmel" is. Aki meg csinál magának valami dedikált szim cockpitot, az meg pl. a jobb vagy bal combjára feltépőzáraz egy trackball-t, oszt jónapot. Ha inkább azt próbálod megtalálni, mit miért "lehet" megoldani a rendelkezésre álló cuccokkal, szerintem több élményhez jutsz, mint ha a "nekem csak a tökéletes az elég jó" felkiáltással azt keresed, mit miért nem lehet, miben mi a "szar". De ezen nem fogunk összeveszni...
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2019.09.15. 10:57:32