Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nem értelek. Miért és kinek akarod megmutatni a BMS teljes tudását? Miért érdekelne az bárkit, hogy ki és miért NEM akar BMS-el repkedni? Szerintem teljesen irreleváns ez a réteg, ha javítasz a grafikán, akkor nem fog tetszeni neki a menü, ha a menüt átalakítod, akkor a controlsal lesz baja, ha az is jó, akkor hiányolja majd a többi gépet vagy épp a helikoptereket. Soha, senki nem csinált még olyan szimet, ami mindenkinek tetszene. Szerintem ezt nyugodtan el is lehet engedni, én speciel sokkal jobban értékelem, ha a BMS fejlesztők olyan dolgokkal foglalkoznak, ami az aktív közösségnek szánt dolog, és tényleg a játékélményt javítja. Szerintem is tök jó lenne egy új grafikai engine, és a VR-ért még fizetnék is örömmel, ha csak azon múlna, de speciel az utolsó dolog ami ezek kapcsán eszembe jut, hogy azok mit szólnának hozzá, akik most a grafika vagy más miatt hanyagolják a BMS-t. És nehezen képzelem el azt, hogy a fejlesztők is agyon aggódnák magukat ez miatt