Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
A többi Mavericknél le kell szedni a kupakot a lencse elől az "uncage" gombbal. Controls 2.19 alatt a Throttle gomboknál van egy olyan, hogy TQS: MAN RANGE Knob - UNCAGE" (ugyanezt a gombot használod Sidewindernél is, uncage-elni annak az érzékelőjét is). Mavericknél ez a kupaklevételt mindegyik rakétánál külön-külön meg kell csinálni.
Köszönjük, de nem szoktam videókat csinálni (főleg tutorialokat - nem is tudom mekkora lehet a magyar Falconos közösség, én alig pár embert ismerek akik repülnek még vele), viszont a repüléseinkhez bárki csatlakozhat, ez nem egy zárt repülőszázad vagy ilyesmi, ott lehet (és szoktunk is) menni gyakorló küldiket is, ott át lehet beszélni bármit, ami nem tiszta. De hadjárat alatt sincs olyan komoly szigor, hogy ne lehessen kérdezni. Ami necces lehet, az az idő, ha hétköznap repülünk, akkor általában este 10 felé van felszállás, akkora szoktunk gép közelbe kerülni (valaki időzóna miatt akkor ér haza a melóból, valaki gyereket fektet, satöbbik), hétvége meg tök random, mostanában hétvégén nem is repültünk. Úgyhogy -részemről- videózás nem lesz, de ilyen repkedésekre szívesen látunk bárkit, aki akar jönni.