Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Én egyre inkább azt érzem, hogy te csak trollkodni jöttél ide.
1. A 6xAGM-65 az a régebbi F-16 változatokon elérhető csak emlékeim szerint, amiket akkor használtak, amikor még volt tripla indító sín, F-16A és Block 30/32-ig. A 40/42-től felfelé nem engedi a játék. (Ha rosszul emlékeznék, akkor sorry.)
A tripla sínt 2000-ben helyezték tartalékba. Előtte is általában csak kettő rakétát tettek fel egy függesztési pontra és nem hármat.
2. A képen pont az van, amit mondtam. Nem szúrja ki a szemed az ED farokkódos gép? ED = Edwards.
Az, hogy valamit azon kipróbáltak vagy csak függesztettek nem jelenti azt, hogy integrálták az egész flotta számára.
Mutogassak neked képet AGM-84-es F-14-ről vagy ami AIM-120-at indít? Kipróbálták egy gépen, aztán ott véget is ért a történet. A linkelt kép is pont ilyen. Mondom, ilyen képet láttam 4 db GBU-24-gyel is. Értelme semmi, de kipróbálták. Hogy minek, azt kérdezd őket.
A képen látható konfignak halvány értelme még lenne, ha lenne integrált ECM USAF F-16C-n. De nincs. Mert itt a CL-ra pótos került és nem ALQ-131/184.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.06.27. 09:39:28