Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Igen, ilyen képem fejben van, ez alapján programoztam fel.
Most tűnik fel, hogy amit küldtél az Logitech profil fájl. Megnézem azt is.
Azt továbbra sem értem, hogy hogyan a búbánatba lehet felprogramozni a Logitech szoftverben bárit, ha nincs hozzá gomb rendelve és elmentve keyboard kiosztásba....? Hogyan programozod le, hogy akkor a MODE 1 pozíció dogfight override legyen, ha nincs hozzá gomb rendelve...? Ezt egész egyszerűen képtelen vagyok felfogni. A
Logitech szoftverben, egér kattintást, bill kombót és mittomén mit lehet még hozzárendelni a tekerőkhöz, gombokhoz, de az a BSM4-ben érvényes billentyűzet kiosztással fordítódik le.
Tehát, ha pl. nincs felprogramozva, hogy a TMS bal, jobb, fel, le az mondjuk a Shift + Crt + Alt bal, jobb, fel, le nyilak, akkor ne tudja semmihez hozzárendelni a Logitech. Márpedig az override kapcsoló három állása alapból nincs felprogramozva gombra. Ezt előtte meg kell tenni az összes funkcióval, amit jelenleg a BMS4 saját key + joy layout fájlja egyből hozzárendel a joy + gázkarhoz.
Vagy mit nem értek...? Bár lehet, hogy megértem, amikor végre otthon leszek és be tudom lőni.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.06.06. 14:17:03