• Razor18
    Igen, béna a program, de attól még lehet jobbra scrollozni, ezt írtam az elébb.

De, a MODE 1, 2, 3 is programozható, nem emlékszem, hogy felülről a második vagy harmadik sorba JOBB gombbal kattintva, jobbra scrollozva válik láthatvá adott sor funkcióleírása. Majd megnézem, nem vok otthon. Ezt is írtam már.

Odáig hajlandó vagy egyszer végre eljutni, hogy kiírod magadnak egy listára, a BMS melyik funkcióját a standard billentyűzeten melyik billentyű lenyomásával lehet elérni? Pl. Cursor jobbra = Jobb nyíl. Cursor balra = bal nyíl. A/A mode = Z. A/G mode = X. Please??..

Meg hogy melyik funkciót melyik joystick gombra/tengelyre/4-way hat-re akarnád rakni. Shift nyomógombbal (majd megmutatom a programozóban) duplázható mindegyik funkció. A kurzormozgatást mondjuk én semmiképp nem a stickre raknám (hacsak nem értettelek félre), arra ott van a mini stick a bal hüvelykujjad alatt. Mint az igazin. Mondom még egyszer, minimális kompromisszumok és némi fejtörés árán totál le lehet tükrözni az igazi stick és throttle gombokat. Amit én átküldtem, tán az nem is volt teljesen befejezve / benépesítve, de szerintem azon a 90%-a fent volt a RL funkcióknak, közel ugyanott, mint az eredetin. Ne spirázd magad, azzal nem leszel előrébb. BTW privátban dobd el a számodat, mert nekem sajna (? nincs már meg.
    Utoljára szerkesztette: Razor18, 2019.06.06. 13:12:44