Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Akkor megpróbálom összefoglalni, hogy megértsük közösen a problémát és miért nem tudok tenni semmit.
Kiinduló pont. 3,5 éve van meg az X52Pro. Soha nem tettem fel hosszá semmiféle szoftvert. A gázkar MFD-je soha nem világított és a MOD választó tekerő a joy jobb felső részén mindig override üzemmód választó volt. Tehát mindig is így működött az X52Pro nekem.
Tegnap feltettem a szoftvert, rebootolt a gép és azóta világít az MFD és a MODE tekerő hatása az, hogy a MODE 1 2 3 változik a gázkar kijelzőn, ennek köszönhetően a override módok nem működnek, amit default módon oda konfigurál fel a Excel tábla.
A belső Falcon setup (már elnézést) semmire sem jó, sorolom is, hogy miért.
1. A MODE választót nem érzékeli.
2. A shift módon beállított gombokat sem érzékeli, ezzel definiálni sem lehet semmit. Tehát a X52 két fő "sokszorozó" módja beállíthatatlan a belső setupban.
Viszont mint a szoftver bekapcsolta ezt és leszedése után is az a három állású tekerő nem használható közvetlen inputként még a Saitek/Logitech szoftverrel sem szépen megszívtam.
Nincs mit megérteni, mert sem a Saitek termékének 18 oldalas manualja sem a BMS mellé tett cucc nem ír erről. A Excel tábla úgy készült, hogy [b]alapból azt a beállítást használja, amit a feltett szoftver nyírt ki.
Itt tartok most. Még a Saitek/Logitech szoftverrel sem lehetséges az, hogy az a három állású tekerő akkor ne a joy MODE választó legyen, hanem override beállító. Nem nem lehet programozni azt semmire.
Az már csak hab a tortán, hogy nem lehet Saitek/Logitech szoftver ablak méretét megváltoztatni és a képenyő felét sem tölti ki. Kész élvezet így használni...
Így már érthető, hogy mi a gond?