• VO101Tom
    Erről beszélek, valami rejtélyes oknál fogva történnek olyan dolgok a joystick-al, amiket nem értesz. Előbb ezt kellene megismerni, hogy a joystick hogy működik, milyen funkciói vannak, hol lehet rajta valamit elállítani. Ezzel kellene kezdened. Pl úgy, hogy felteszel minden segédprogramot, amit a joyhoz adnak. Egyszerűen nem hiszem el, hogy akármilyen joy felprogramozásához három hét is kevés legyen, akkor ott nem csak a joyt vagy a programozókat kellene okolni sztem...

Az excelles megoldás nekem rohadt komplikáltnak, túlbonyolítottnak tűnik a játékon belüli beállításhoz képest, nem is használtam soha. De az biztos, hogy mindent be lehet vele állítani, amit a játékon belül is lehet. Az excell mellett van egy 60 oldalas manual is, azt legalább elolvastad?

Esetleg próbáld ki azt, hogy felteszed a logi programját, és utána nézed meg, hogy játékon belül hogy kezeli a gombokat.
    Nekem is logi joyom van (G940 az az), ősrégi Logitech profiler programmal fut (ebben sincs full screen, nem értem miért akkora gond az), de a gázkar két hat switch kivételével az összes dx gombot és tengelyt felismeri a BMS gond nélkül. Hat switchekre feltettem simán gomb keystroke-okat és azok is jók, csak közben futnia kell a profilernek a háttérben.