• molnibalage83
    Édes istenem, végre sikerült felprogramozni POV HAT-et radar kurzor mozgatásra a trim helyett. Végre. Iszonyatosan szenvedős, mert a Excel még azt is képtelen megnevezni, hogy melyik oszlop megnevezést kéne átmásolni magadnak kell kinyomozni a többi elnevezés után.

Az viszont teljes homály, hogy nem állítottam át SEMMIT. Tegnap hajlandó volt működni a MODE 1, MODE 2, MODE 3 selector és váltani az alap és override módok között. Ma nem. Mert csak. Így egész eddigi erőlködésem nem ér semmit, mert ez nem működik és fogalmam sincs, hogy miért nem...

Így néz ki. Látszik, hogy a radar cursor mozgatást áttettem a trim helyére. A shift joy gomb is működik ahogy kell a négyállású kapcsolóhoz.

Az én gyanúm az, hogy azért nem működik, mert a Saitek szoftver feltétele után elkezdett zölden világítani az gázkar kijelzője és Mode 1/2/3 között lehet váltani és ezt nem tudom kikapcsolni. Azt sem tudom, hogy miért kapcsolt be.
    Egész egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy miért nincs sehol semmi elmagyarázva. Iszonyat hosszú manualok és kb. semmire sem jók egy csomó helyen.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.06.05. 23:15:46