Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Razor18 #51166 Nem, a programmerben azt kell hozzárendelned a megfelelő joy gombokhoz, ami a BMS keypress listában van megadva. Vagy átírod a BMS-ben, de akkor az újat kell rádefiniálnod a Programmerben is. A default POV funkciót nem tudod törölni a BMS-ben? A Saiteken a throttle mini stick tökéletesen kialakítható kurzor mozgatónak, de nem tengelyként, hanem gombnyomásként definiálva a ministick irányokat. Csinálnod kell rá X és Y irányban is külön három-három tartományt (Band), és amelyik gombnyomás a BMS-ben mozgatja a kurzort, azokat a gombokat ráteszed arra a mini-stick tartományra (pl. "0-30%" vagy épp 70-100% között), a középső band-et meg 30-70% között meghagyod üresnek, gyakorlatilag csinálsz egy középső dead zone-t. Ha viszont elnyomod bármelyik irányba, amint beleért bármelyik szélső sávba, generálni fogja folyamatosan a kurzormozgató billentyűparancsot, és menni fog a kurzorod. Csak ne Macro-ként, hanem sima Keypressként tedd rá. Z irányt meg legfeljebb ráteszed a ministick melletti "jobb egérgomb" gombra. Bocsi, én még nem telepítettem fel a BMS-t, kicsit most a DCS-be vagyok beleragadva, különben biztosan jobban tudnék segíteni. Egyébként felőlem akár TeamViever-ezhetünk is valamikor, csak előbb ki kéne alakíts "fejben" valami saját tervet, hogy akkor melyik funkciót melyik gombnyomással érhetjük el a BMS-ben, és azokat a joyon melyik gombokra vagy analóg tengelyekre is akarod felrakni. Azt összemókolni működőképesre sokkal tovább tart, mint utána felpattintani egyenként a Saitek sima Keypresseket, Makrókat vagy szekvenciákat. Már persze miután már tudja az ember, hogyan kell. BMS-t meg X52-t egyszerre megtanulni programozni mindkettőt nem túl egyszerű. Esetleg ha gondolod, dobd el priviben a telószámodat, mert van vagy 15 éve, hogy egyszer összefutottunk, ha megvolna, sem biztos, hogy még mindig az volna...
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2019.06.05. 17:04:26