Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Razor18 #51151 Átdobtam egy sima x52 BMS profilt, nem tudom a Pro-hoz jó-e, de legalább látod, mire mit lehet tenni. SZinte tök ugyanúgy ki lehet osztani, mint ahogy az eredeti HOTAS-on van.
Mindenesetre a négyállású kapcsolókra én magától értetődően négyállású funkciókat tennék, jellemzően DMS, TMS, CMS, és ezt tudod még Shift state-ekkel duplázni (rádió gomb esetleg, stb.). A slidert/csúszkát pl. három sávra tudod osztani, és tudsz belőle csinálni Dogfight - Cancel override - MSL módszelektort csinálni, csak ne folyamatos Keypresseket definiálj, hanem makrót egyetlen impulzussal, különben folyamatosan lökni fogja az adott betűt, akárhol áll a csúszka épp. Féklap nyitást csukást esetleg megoldod bármelyik nyomógombbal, Shift state-tel. Amíg nyomva tartod, addig nyílik, elengeded megáll, aztán a csukáshoz teszel egy Airbake toggle-t ugyanarra a gombbal Shift-tel együtt, már ha van ilyen funkció. Bocsi, ha hülyeséget beszélek, nem merültem bele a friss billentyű-funkció leírásba, csak spekulálok.
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2019.06.04. 16:54:46