• VO101Tom
    Nálam még a HOTAS se játszott az elözö részeknél, meg most se még, és arra amire kellett igy is elvoltam

Jóóó, van aki joystick nélkül is leül repülőszimulátorozni, és "elvan" vele Természetesen mindenki úgy és azzal tölti az idejét, amivel akarja, amit én mondok, az ahhoz kell, ha valaki aktívan akar hadjáratban repkedni, vegyesen légi és földi célok ellen, "rich target environment"-ben. Ott qrva fontos a HOTAS, összeszámolni sem tudom hányszor volt olyan, hogy AG-ben dolgozva emeltek ránk gépeket közeli reptérről, pillanatok alatt a nyakadon vannak, és azonnal kellett reagálni, megtalálni honnan jönnek, és lelőni akit lehet (vagy lelépni, ha nincs más mód, lényeg, hogy egyben hazaérj). Már a 40-60 mérföld is olyan közeli, hogy azonnal reagálni kell, főleg mert AG-ben nem a sebesség és magasság az elsődleges, ezért eleve kiszolgáltatottabb vagy mintha AA-ra lennél készülve. Van, hogy a géppárnak kell sürgősen segítség, van, hogy te kényszerülsz deffenzívre, ott egyszerűen nincs idő azzal foglalkozni, hogy bill kombinációkat keresgéljek klaviatúrán - de nem hiszem, hogy ezzel valami nagyon nagy újdonságot mondtam volna
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.06.03. 20:53:58