• VO101Tom
    Ha jól rémlik Zoli a CMS switch-et (Countermeasure) nem állította be, pontosabban a le és előre irányait.
    A CMS az eredeti boton a hüvelyujjnál lévő négy állású kapcsoló. CMS fel az elindítja a beállított 1-4 program közül az aktívat, illetve bypass módban kidob egy chaff-et és egy flare-t. CMS bal az fixen a 6-os programot játssza le, CMS lefelé bekapcsolja-, CMS jobbra pedig kikapcsolja a zavarást.

Őszintén nem tudom melyik három kapcsolóra gondolsz, ECM-nek van a baloldali panelen (ECM PANEL) egy főkapcsolója, ami áram alá helyezi a zavarókonténert, ott a többi gomb nem kapcsolható (eléggé titkos anyag). Ezután a CMS le és előre kapcsolja be és ki a zavarást, mást nem kell csinálni.
    Ha a CMDS panelra gondolsz (Countermeasure Dispenser), ahol a chaff és flare programot és módot állítod be, az ottani JMR ON kapcsoló csak arra szolgál, hogy (RWR ON-al együtt) Auto módban magától tudja dobni a chaff-et és flare-t. Ennek működése nincs részletezve, szintén az miatt mert eléggé titkos anyag. Én nem is használom auto-ban, mert elég kevés a töltet, és pillanatok alatt kitolja, ha automatikus szórás van beállítva.

Én mostanában elég sokat olvasgatom a manualt, kinézek magamnak egy témát és átolvasom, mit írnak, mert sok olyan változás is lehet, amit tudni kellene, vagy eleve nem is tudtam régebbi dolgokat, néha meglepő miket raktak bele. Ezt mindenkinek ajánlom, akivel repülünk, rengeteg apró részletet magyaráznak el nagyon részletesen, a dokumentációja a BMS-nek tényleg elsőrangú.

Mediterran theatre linkek.
    Közben mondták mások, hogy már próbálgatták, és ez a Mediterrán térkép is még csak készülőfélben van, sok terület van, ami nincs rendesen kidolgozva még. A mostani változatból ki van szedve a hadjárat is, mert a repülőterekkel gond volt. A következőre ígérik, hogy beleteszik. Szóval ezt csak akkor szedd le, ha ez nem gond.

Ezeket kell feltenni sorrendben (2,5GB, 170MB, 25MB -os fileok):
    Download EMF v1.0.2
    Download EMF v1.0.3
    Download EMF v1.0.3a