• Gundark
    Hát igen. De többet nem megyek F-15tel :) Elegem lett belőle. Egyfolytában szivat a hajtómű. A TE jó volt valóban bár én magam hamar kiváltam azzal hogy leoldottam a bombákat. De azok a teppedt 21esek nagyon jöttek. A kisérők meg nem voltak sehol. De kettőt elkaptam egyet meg orrbavágtam, ÉS meg lett volna még az a 27es is HA bekacsolom a master armot felszálláskor :) Azt mondom hogy modernebb kéne hogy a kötelék ne szoruljon rá a valahol tébláboló kisérővadászokra, legyenek AMRAAMjaink ÉS póttartály :) Az ellenség lehet modern az nem izgat :) Ja meg Balázs kicsit sok volt az ellenség :) Ez jól működik akkor ha valamelyikünk viszi a kiséretet és nem kószálnak el semerre hanem a dolgukat végzik.(mint az ez előttiben amikor Te vitted a 15ösöket mig meg a pályákat ütöttük ki) Ebből ez a tanulság :) Egyébként működnek a bombucik rendesen a multiban? Még mindig nyomaszt (a master armon kivül :) hogy a durandaljaim (L_Viperé is :) nem robbantak fel. Pedig előirásszerűen üzemeltettük őket :)