Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Én múltkor végignyálaztam a helyszíneket, Izraelt ér Balkánt érdemes feltenni, nagyon régóta fejlesztik ezeket a térképeket, és Izraelnél nagyon komolyan belenyúltak a gépekbe és fegyverekbe is. Ezeknek a hadjáratai is kipróbált, jól működő hadjáratok.
Az újabbak közül én Ikaroszt és Nordic v2-őt tettem fel, a Görög térképen inkább tengeri csaták vannak, a Nordikban viszont rengeteg új repülhető gép is bekerült, de sajnos a kabinok sok esetben csak placeholderek (Gripen kasztni Viggen cockpittal pl). A Nordic hadjáratát még nem néztük meg. Meg van ugye az Ostsee, de azt nem kell bemutatni.
A többi térkép sajnos elég hiányos, vagy nagyon rég nem nyúltak hozzá. A Spanyol térkép pedig még elég érdekes lenne. Én azt nem értem, hogy Falcon alá miért nem csinált még senki Sivatagi Vihar térképet, vagy az eredeti Red Flag helyszínét Nevadában? Helyette van mediterrán térkép három is...