Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
A Controls beállítások vége felé is kellene lennie, ahol a képernyőre kerülő feliratok ki/be kapcsolásának tudsz billentyűparancsot adni.
Az Ostsee theater működik 4.33 alatt, de iszonyatosan erős gép kell alá. 7700K procival, 1070-es kártyával átlagos reptéren állva 25 fps TE-ben. Ami érdekes, hogy felszállás után megvan a stabil 60, szóval ha a taxizás alatt nem fájdul bele a fejed, akkor utána már talán rendben leszel. Én szoktam rajta repkedni, van hozzá pár TE is (SA10 SEAD egész hangulatos), bár nincs sok single mission egyenlőre.
Viszont november eleje óta letölthető TomCatz weblapjáról egy fejlesztői tesztverzió három hadjárattal (elso, masodik, harmadik), amiken első látásra is látszik, hogy borzalmasan sok egységgel számolnak, nagyon impozánsan is néznek ki, de ez alá méééég brutálisabb gép kell. Én még nem tudtam tesztelni, meló miatt decemberig nem is nagyon lesz időm, de ismerősi körben eddig aki kipróbálta, annak a gépe fel is adta a próbálkozást rövid úton. Nemtom Tomcatz milyen gépen fejleszti, de sajnos nagyon optimalizálatlan még. A jó hír viszont, hogy saját bevallása szerint naponta több órában csak ezt kalapálja, a hadjáratot és a bugokat, remélhetően hamarosan lesz szélesebb körben játszható tesztverzió is.