Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Tegnap este reppentünk egy Red Flag-et, elég sokan bent voltak (10-15 játékos biztosan), ellenséges légi célt nem láttunk, és hát voltak anomáliák. Tibi kifagyott (IVC-t ilyenkor használni kell, anélkül nem enged a szerverre), Merlinnek Pause-val állt meg játék közben (valahogy visszajött belőle), nekem semmilyen PC-s problémám nem volt, viszont az első Maverick kilövése után átváltott nullára a számláló, és a WPN page is azonnal OFF-ba ment. Kinézve a szárnyra, ott figyelt még kettő a szárny alatt. Próbálgattam Powert ki és bekapcsolni, nem reagált. AA-AG üzemmódot váltani, semmi. Master arm le-fel, az sem. Végül elindultam haza. Útközben próbálgattam még, hátha visszajön valahogy, végül az sms lapon átváltottam bombákra, majd vissza maverickre, és ezzel megjavult, hogy rohadjon meg. De onnan már nem fordultunk vissza. Ja és menübe kilépve az eredményeknél csak a vezérgépnek adott meg földi célt, pedig mi is bombáztunk/maverick-eztünk. A fagyás az lehet, hogy IVC miatt volt, Merlin pause-ja és a küldi végén szarul elszámolt célok sem új dolog, de ezzel a maverick-es hibával én még nem találkoztam.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.07.06. 10:33:24